Magyar–magyar kiegyezést!

2014. március 14. 09:18

A nemzetjárás során egyre világosabbá válik, hogy a jelenlegi ellenzék 2014-ben „másodfokon” is elítéltetik.

2014. március 14. 09:18
Csizmadia László
Magyar Hírlap

„A nemzetjárás során egyre világosabbá válik, hogy a jelenlegi ellenzék 2014-ben »másodfokon« is elítéltetik. Mégpedig azért, mert a magát baloldalnak nevező politikai csoportosulás elkövette a legfőbb bűnt, amit ellenzék az ország ellen elkövethet: ahelyett, hogy a 2010-es csúfos vereség után minden erejével a megújuláson dolgozott volna, változatlan módszereivel és bebetonozott, bukott politikusaival elbitorolta a közéleti teret egy valódi, nyugati szellemiségű, szociális érzékenységű versenypárt létrejötte elől. Egy olyan párt elől, amely igazi kormányképes erőként lehetne jelen a választási palettán, és ellenzéki pozíció esetén is részt vállalhatna az ország talpra állításában. 

A Civil Összefogás Fórum, a Civil Együttműködési Tanácskozás és a Szellemi Honvédelem mozgalom soha nem titkolta, hogy a nemzeti oldal politikai erőit támogatja. Ugyanakkor azonban az országon belüli megbékélés szorgalmazója. A március végére tervezett következő békemenet legfőbb üzenete és célja éppen ezért a „magyar–magyar kiegyezés”. Ennek érdekében a közös értékek talaján, az emberi méltóság tisztelete mellett kívánunk hitet tenni egy közös nemzetstratégia mellett etnikai, felekezeti és vallási hovatartozásra tekintet nélkül. Széchenyi István drámai erejű üzenete ezt így fogalmazza meg: »Mentsük meg nemzetünket az emberiségnek!«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nimród
2014. március 14. 20:46
Tanulságos volt végignézni a többségében szélsőjobbos és a néhány balliberális kommentárt. Mindkét tábor frusztrált, némelyik jobbikos trágár, habzószájú gyűlölködése pedig nemcsak a mérhetetlen primitívséget, hanem a megőrülés kezdeti stádiumát is mutatja. Persze részben érthető az elkeseredésük, hiszen a békemenethez mérhető támogató tömegről nem is álmodhatnak.
Ouroboros
2014. március 14. 19:34
Veletek, alávaló selejttel sosem lesz kiegyezés. Vonulhattok, győzhettek ötnegyeddel negyven évre, akkor sem lesz kiegyezés. A romlottsággal, az erkölcstelenséggel sosem lehet kiegyezés.
moha
2014. március 14. 18:29
... a "baloldalban" és a "jobboldalban" az a közös, hogy egyik sem az aminek mondja magát....és az a különbség, hogy a "baloldal" már lelepleződőtt a "jobboldal" pedig le fog....DE mivell kartell mutyit nem lehet játszan "ellenoldal nékül".... a "baloldal" nem semmisülhet meg (mint a "liberálisok"....) csak "veszíthet" .....és erre maga a "jobboldal" vigyáz...ha lennének erős és szervezett rendszerkritikusok,mint a görög Sziriza vagy az olasz Öt Csillag... a "baloldal" és a "jobboldal" most nagykoalícióba menekülne, asok pártoskodó pedig hápogva venné a levegőt...de nincsenek ezt és ezért verte szét a millás , pm-es- szolidarításos bajnai....mindkét "oldalnak" téve egy hatalmas szívességet és késleltetve a Társadalom öntudatra ébredését....így a paraván mögé már részben bekukucsgáló gyerekek számára tovább folytatódik a bábelőadás...báb kormányokért
kjkj945
2014. március 14. 17:07
""„Gondolkodom, tehát vagyok”"" Cöf -- coito ergo sum!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!