Megrontott társadalom

2014. március 24. 10:52

A politikai elitet súlyos felelősség terheli azért, hogy ma már nincs olyan rossz, amit ne tudnánk feltételezni a másikról.

2014. március 24. 10:52
Boda András
NOL

„Az elmúlt huszonöt év megrontotta a társadalmat. A politikai elitet súlyos felelősség terheli azért, hogy ma már nincs olyan rossz, amit ne tudnánk feltételezni a másikról. Így pedig semmi váratlan nincs abban, hogy egyre nehezebb látni, érezni a különbséget az üldözési mánia és az egészséges gyanakvás között.

Pláne úgy, hogy közben olyan kérdésekkel találjuk szembe magunkat: hát nem furcsa, hogy épp egy rendőrautóban hal meg Welsz Tamás, a választások előtti legsötétebb, legmocskosabb ügy egyik kulcsfigurája?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2014. március 24. 13:54
engem már rég megrontottak a ballibsik,azon álmodozom,hogyan létesithetek velük orálisan, szekszuális kapcsolatot
august
2014. március 24. 13:44
:)Jó amikor a megrontó ír cikket mások megrontásáról.. Vagyis a lehető legrosszabbat sejteti a másik politikai táborról.. A kedves újságbaíró téved, nem csak a politikusok azok akik a társadalom megrontásában ténykednek, a médiamunkások sokasága, akárcsak ön is a profi megrontók közé tartozik..
kjkj945
2014. március 24. 13:01
Kitartás emberek!!! Lesz ez még rosszabb is!!!
Wagner Hopkins
2014. március 24. 12:03
A médiagecik felelősségét se feledjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!