Vitánk van a választási bizottsággal

2014. március 29. 09:46

Ha a bíróság helybenhagyja az NVB döntését, az álláspontunk szerint azt jelenti, hogy a kampányidőszakban felfüggesztik a sajtószabadság alkotmányos jogát.

2014. március 29. 09:46
A szerk.
NOL

„Ha létrejönne az Orbán–Mesterházy miniszterelnök-jelölti vita, az sértené az esélyegyenlőség választási törvényben rögzített elvét – a mi okfejtésünk szerint ez következik a Nemzeti Választási Bizottságnak abból a határozatából, amelyben elmarasztalta az ATV-t és a Népszabadságot, mivel nem hívtuk meg a Jobbikot az általunk szervezendő szakpolitikai és miniszterelnök-jelölti televíziós vitára.

Ha az NVB jogértelmezése helytálló, akkor kampányidőszakban csak az összes országos listát állító párt képviselőjének a meghívásával rendezhetne bármelyik médium véleményütköztető műsorokat.

Az újságoknak, internetes portáloknak pedig sorra azonos terjedelmet kellene nyújtaniuk Orbán Viktornak és Schmuck Andornak a véleménye kifejtésére. A Magyar Nemzetnek éppen úgy, mint a Népszabadságnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2014. június 18. 21:58
"Internetes portáloknál" – basszátok meg, nem dolgozik nálatok olvasószerkesztő és/vagy korrektor, aki kijavítaná az ilyen nyelvi szörnyszülötteket? Mondok még hasonlókat, kedves Népszabi: képi fotó, vízi folyó, audio-hangrendszer stb.
KannibálTatárÚr
2014. május 01. 16:10
Ti sz@rok! Ha titeket marasztalnak el, mert nem hívtok meg valakit, az a sajtószabadság megsértése. Ha titeket nem hívnak meg, az kirekesztés. Nem tudtok elvszerűen kiállni, mert nincsenek elveitek.
hátakkor
2014. május 01. 16:09
Nem négy éve van vége a sajtószabadságnak?
bumburi
2014. május 01. 16:09
A balliberálisok gyávák, nem mernek vitázni Vona Gáborral :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!