A legbutább képviselőjelöltnek neveznek

2014. február 11. 22:11

A negatív reklám is reklám. Engem nem támogat senki milliókkal. Igen bementem a Parlamentbe karlendítve.

2014. február 11. 22:11
Vida István Károly
Facebook

„Szeretném mindenki tudomására adni:
Én telefonról szerkesztem az oldalt, tehát ne legyen meglepő ha nyelvtani hibák vannak cikkeimben.
Engem nem támogat senki milliókkal.
Igen bementem a Parlamentbe karlendítve.
Horogkereszt és Nyilaskereszt tetoválásaimat közszemlére tettem.
»A legbutább képviselőjelölt«-nek neveznek.
A negatív reklám is reklám.
Kitartás a végső győzelemig!” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. február 12. 10:20
Sajnos minden őrült mellé nem jut ápoló.
peti
2014. február 12. 10:17
Pista! Nyelvtani hibákat azért vétesz, mert nem tanultál meg helyesen írni. Csinálj karriert külföldön, mondjuk egy amerikai Supermax börtönben, az Aryan Brotherhood mozgalomban, te szerencsétlen... A hozzád hasonló szennyládák miatt a gúny és megvetés céltáblája a jobboldal széle, pedig bizonnyal onnan is jöhetne néhány használható gondolat, de jóízlésű ember oda se bagózik, mit vartyogtok. Magatokat közösítitek ki a kultúremberek közül. Talán nem is pusztán ostobaságból...? Sok ügynök van mindenfelé... Csak közlöm veled, Hitler alatt alighanem mentél volna a levesbe, mert az elmebetegeket is irtották, de talán kápónak megfeleltél volna...
Shlomo Morel, egy igaz ember
2014. február 12. 09:35
Egyetértek Bidével, az ilyen eltökélt emberek a legveszélyesebbek ránk és életmódunkra nézve, le kell járatni, nevetségessé kell tenni őket. Hogy senkinek ne jusson eszébe még egyszer az, hogy valójában jobban gyűlöljük őket és mindenkit, mint a neonácik minket, hogy mindenki azt gondolja, ezek nem a reakció, hanem maga a bűn, az embertelenség.
Ravenlord
2014. február 12. 09:25
Annyira szomorú ez. Tulajdonképpen sajnálom ezt a Vidát. A butaság, az intelligencia hiánya és az ebből eredő kisebbrendűségi tudat biztos meghatározó tényező volt abban, hogy beszippantották az ordas náci eszmék és ebben talált magának életcélt. De azzal, hogy most ország-világ megismeri és (jogosan)ócsárolni kezdi, csak a frusztrációját növelik és/vagy még elszántabbá teszik azáltal, hogy mindenki által támadott/leszólt mártírt csinálnak belőle a követői előtt. Próbálom meglátni a jót ezekben az emberekben, mert biztos vagyok benne, hogy a szándéka valahol jó, csak nagyon rossz utat választott. Milyen kár, hogy ez a sok energia és tettrekészség nem valami értelmes cél érdekében hasznosul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!