Az újbal média-áttörése

2014. február 04. 11:36

Az indexes videós riport számomra fontos pillanatnak tűnik a folyamatosan építkező, de még mindig picike 4K! és a fősodratú média kapcsolatában.

2014. február 04. 11:36
Tékás Lacika
Fent és Lent

Szóval a 4K! függetlenségéből adódó szervezeti forrásnélküliségéhez képest, részben a karakteres ideológia és még inkább a médiatudatos akciók miatt mindig is könnyen tudott érdekes lenni, gyakran került be a médiába (lásd például a decemberi sajtószemlét). Na de az Index-videós anyaggal most az történt, hogy a kampányidőszakot leszámítva különösebb apropó nélkül (explicite a jelölt-állítás kapcsán) fordult oda az egyik legnagyobb hazai hírportál videós csapata a párthoz, hogy meghallgassa, amit mondanak. A kampányidőszak pozitív hozadéka, hogy most lehet nagy tömegekhez szólni a politikáról anélkül, hogy valami – esetlegesen az üzeneteket torzító – megmozdulásba kéne csomagolni a mondanivalót.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Charlie Chan
2014. február 04. 12:33
ugyan már, az egész nevetséges úgy ahogy van: média és áttörés?
Antigoné
2014. február 04. 12:30
Csak Rékakingát tudnám feledni!
drkovax
2014. február 04. 12:10
Ugyan. Az indexes fiúk ugyanaz a belpesti anarcho-kommunista banda, mint a 4K. Csak nyomatják egy kicsit a haverokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!