A negyedmilliárdos csontváz

2014. február 10. 07:26

Mesterházy Attilát mindenesetre nem kell irigyelnünk. Nehéz lehet megújulást hirdetni csontvázaktól zörgő szekrényekkel a hátunk mögött.

2014. február 10. 07:26
Szerető Szabolcs
MNO

„Amit eddig az MSZP Simon-ügyben tett, a minimum, legfeljebb közvetlen kármentésként értékelhető. Ma, a mentelmi bizottság ülésén kiderül, hogy a még szocialista képviselő bankszámla-tulajdonos és pártja hajlandó-e ennél többre. Az adócsalás és okirat-hamisítás tényállása minden jel szerint megáll, az ennél is súlyosabb vád kivédéséhez a pénz eredetéről kellene valami érdemit mondani. Csakhogy annyira nem lehetünk jóhiszeműek, hogy ne tudjuk: ha ez a pénz tisztességes úton került Simon Gábor jogkövető magyar állampolgár, szocialista politikus ausztriai számlájára, akkor ennek hiteles történetét már megismertük volna. Ha hallunk egyáltalán valamit ezek után, az valószínűleg már csak a jól-rosszul sikerült fedősztori lesz, aminek kidolgozásához néhány nap haladék is komoly segítség lehet. Ez persze csak elmélet; nem tehetünk mást, mint bízunk az igazságszolgáltatás kitartó kíváncsiskodásában. És eszünkbe idézzük a Tocsik-ügyet, ahol hamar kiderült, hogy a néhai jogásznő 804 millió forintjából mások is részesültek, s a pénz útja az MSZP–SZDSZ-kasszák felé mutatott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pedroamigo
2014. február 10. 09:30
Inkább azon pörögnél, már ha újságíró lennél nem csak egy ócska rezsimkutya, hogy 4 év és két harmad mellett miért az osztrákoknak köszönhetjük Simont...
states
2014. február 10. 08:27
Kíváncsi vagyok, még milyen "természeti" csapás éri a nagy Összefosást a hátralévő ötvenegynéhány napban. Mert úgy menetrend szerint érkeznek 2 hetente. A Fidesznek meg csak annyi dolga van, hogy az óriásplakáton helyet szorít mondjuk a retardált Fletó és Húshagyó között az új csapásnak. Szép nagy tabló lesz április hatodikára.
GV0917
2014. február 10. 08:27
..."Milyen volt a szőkeséged, Nem tudom már..."
kjkj945
2014. február 10. 08:14
Tocsikolnak. Tudjuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!