Az Összefogás cáfol: nem tekintjük lezártnak a Simon-ügyet

2014. február 16. 09:13

Az Összefogás határozottan cáfolja Bajnai Gordon azon kijelentését, miszerint „az Összefogás lezártnak tekinti a Simon-ügyet”. Az Összefogás nem tekinti lezártnak a Simon-ügyet, ragaszkodik annak nyilvánosság előtti tisztázásához.

2014. február 16. 09:13
Szepessy Zsolt
Összefogás Párt

„Az Összefogás határozottan cáfolja Bajnai Gordon azon kijelentését, miszerint »az Összefogás lezártnak tekinti a Simon ügyet«.

Az Összefogás nem tekinti lezártnak a Simon ügyet, ragaszkodik annak nyilvánosság előtti tisztázásához. A Simon ügy sokkal több annál, mint hogy egy elhatárolódó kijelentéssel lezártnak lehetne tekinteni.

Felhívjuk Bajnai Gordon figyelmét arra, hogy ő az Összefogás ügyeibe nem szólhat bele, az Összefogás nevében nem nyilatkozhat, mert nem tagja az Összefogásnak. Felszólítjuk Bajnai Gordont, hogy a továbbiakban tartózkodjon az Összefogás nevében tett megnyilvánulásaitól. Ellenkező esetben az Összefogás jogi lépéseket fog vele szemben tenni.

Szepessy Zsolt
Összefogás Párt miniszterelnök-jelöltje”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. február 16. 14:41
Meséék azért tekintik lezártnak, mert nem akarják a simon előtt lévő 20-at nyilvánosságra hozni!
Ouroboros
2014. február 16. 11:52
Troll level 99 :DDDDDD
Wazze
2014. február 16. 10:36
Ha nevet váltanának, javasolnám a "Hazaáruló söpredék" nevet...
luga
2014. február 16. 10:17
Nem ártana a névváltozás. A foglalt név helyett: "Összelopás" lenne helyén való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!