Ügynökök

2014. február 10. 08:32

Kiket képviselnek ők és milyen pénzekből? Hogy Magyarországot nem, az biztos.

2014. február 10. 08:32
Stefka István
Stefka István
Magyar Hírlap

„Aztán itt van a TASZ, a Társaság a Szabadságjogokokért jogvédő és jogfejlesztő szervezet – nem kevésbé homályos célokkal és pénzügyi háttérrel. Az emberek jogsérelme ürügyén erőszakosan lépnek fel, fellármázzák a Nyugatot, de valódi céljuk elsősorban politikai: lejáratni a jobboldali kormányt, szítani az ellenérzést a keresztény, konzervatív alapokon álló pártok ellen. Főként ilyenkor aktívak a jogvédők, amikor nemzeti kormány van hatalmon. Magukról azt mondják, hogy állami szervektől és pártoktól függetlenek, pénzügyi forrásként alapítványokat és magánszemélyek adományait jelölik meg, de kapcsolataik főként olyan nyugati liberális szervezetek, pénzügyi nagyhatalmasságok, akik nem híresek a Magyarország iránti jóindulatukról, jó szándékukról. Nem véletlen, hogy a Gyurcsány-korszak fennmaradását olyan személyek támogatták az Európai Unióban, mint a pénz- és gazdasági ügyekért felelős spanyol szocialista biztos, Joaquin Almunia, akinek nyomására az Európai Bizottság megengedte, hogy a hamis adatokkal teletűzdelt konvergenciaprogramot a Gyurcsány-kormány a 2006-os magyar parlamenti választások után, ősszel nyújtsa be – pedig tavasszal kellett volna! Ezzel az Európai Bizottság a valós gazdasági helyzet eltitkolásával a Gyurcsány-kormány cinkosává vált, mert alapvetően befolyásolta az áprilisi választásokat, amit így újra az MSZP nyert meg. Ezután jött a hírhedt őszödi beszéd, aminek tudatos kiszivárogtatása, a gyurcsányi hazugságok bevallása a 2006-os októberi tiltakozásokhoz vezetett, és amely aztán a szocialista-szabaddemokrata hatalom véres önkényével ért végett. Nem lehet tehát csodálkozni a Gyurcsány-Bajnai csapat 2010-es csúfos bukásán és azon sem, hogy a magyar balliberálisok később sem fejezték be lejárató, fellazító politikájukat, gondoljunk csak az Európai Parlamentben például Göncz Kinga, Gurmai Zita, Tabajdi Csaba szocialista politikusok magyarellenes kirohanásaira, vagy a volt kommunista Bokros Lajos hazugságokon alapuló támadásaira, ami a kudarcba fulladt Tavares-jelentéssel ért véget.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. február 11. 20:01
Ügynökök?? Tehát vigécek!!! "" Kereskedő utazó ügynök a vigéc, és nevét a németből kapta. Németül a Wie geht's? annyit tesz: Hogy van? és az angol How do you do? kifejezéshez hasonló köszöntő jellege van. A múlt század osztrák és német utazóügynökei köszöntötték így a potenciális vevőket, majd próbálták megrendelés kicsikarni tőlük, így ragadt rájuk ez az elnevezés. ""
bumburi
2014. február 11. 19:51
A legjobb megoldás az lenne, ha az ilyen álcivil-szervezeteket idegen államok ügynökeiként kellene nyilvántartásba venni, és ennek megfelelően szabályozni működésüket.
6qwasyx
2014. február 10. 10:52
Stefka elvtárs! Rajtad még most is jól áll a munkásőr egyenruha. Meg a sok szoci kitüntetés a melleden. Szépen fogsz mutatni a ravatalon.
Fedor
2014. február 10. 10:22
Tehát ha a magyar kormányt kritizálják olyankor, amikor baj van a szabadságjogokkal, akkor azért teszik, mert magyarellenesek, és nem azért, mert az a dolguk, hogy a szabadságjogokat védjék. Érdekes, amikor Gyurcsányt ekézte a TASZ 2006-ban (jogosan), meg amikor ők látták el Orbán jogi védelmét az egyik minisztériummal szemben, akkor valahogy nem hallottam hogy azért tszik ezt, mert idegen ügynökök lennének...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!