Gyurcsány Ferenc helyett az MSZP magyarázkodik tandíj-ügyben

2014. február 17. 12:04

Gyurcsány Ferenc kijelentéseit már teljes mértékben magára veszi az MSZP és akár magyarázkodik is helyette. Ez is csak azt bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferenc már mindent maga alá gyűrt a baloldalon, legfőképp az MSZP-t.

2014. február 17. 12:04
Rétvári Bence
Rétvári Bence
Facebook

„A héten az egyik rezsifórum előtt azt nyilatkoztam, hogy ha Gyurcsány Ferenc kerül hatalomra, akkor - oktatási programja szerint - újra bevezeti a tandíjat minden hallgató számára, ami felér egy hadüzenettel a fiataloknak. Erre kicsit később az MSZP reagált egy közleményben. Ennek a válasznak számomra két tanulsága van.

1. Gyurcsány Ferenc kijelentéseit már teljes mértékben magára veszi az MSZP és akár magyarázkodik is helyette. Ez is csak azt bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferenc már mindent maga alá gyűrt a baloldalon, legfőképp az MSZP-t.

2. A közlemény kb. kétszázharminc szava között hiába keressük a cáfolatot, hogy nem vezetnék be az általános tandíjat. Sőt, kiderül, hogy nem csak a mesterképzésben, de már az alapképzés második évétől is biztosan mindenkinek fizetnie kell, ha a szocialisták alakítanak kormányt.

Beismerés ez a négyzeten. És akinek nincs bécsi bankszámlája, azt könnyen elriasztja a továbbtanulástól 4-5 évnyi tandíj.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. február 17. 14:30
Bencus,nem szakad rád az ég,amikor tandíjról mered kinyitni a ...szád??
kjkj945
2014. február 17. 14:28
maszop még mindig a böszme s.. ét nyalja?
Vakkhangya
2014. február 17. 14:19
Bencuskám! Nézzük pl. a lányom felsőoktatásba jutásának körülményeit. Mikor beadta a jelentkezését még az a szak állami finanszírozású volt. Hála nektek simán költségtérítésesre írtátok át. Ez eleve tetűség volt ugyebár. Visszamenőleges törvénykezés is divat nálatok. Nos Bencuskám szerinted mennyit is kell leperkálni félévente?
S0ma
2014. február 17. 12:38
Gyurcsány "nem gond". Ő megmondja. Azt is, hogy úgy sz*rik erre az országra, ahogyan van. Végrehajtja mindazt, amit tőle a tőke elvár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!