A Monty Python végleg befoglalta a parlamentet

2014. február 03. 12:59

Kovács Pál energetikai államtitkár azzal érvel, hogy nem érti az atomenergia-ellenességet, hiszen a napelemek is a Napban zajló nukleáris folyamatok energiáját hasznosítják.

2014. február 03. 12:59
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

A Monty Python végleg befoglalta a parlamentet. A paksi paktumról a Fenntartható fejlődés bizottságban folyó vita során a Kovács Pál energetikai államtitkár azzal érvel, hogy nem érti az atomenergia-ellenességet, hiszen a napelemek is a Napban zajló nukleáris folyamatok energiáját hasznosítják. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. Itt valami nagyon félresikerült bohóctréfa áldozatai vagyunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deruyter
2014. február 03. 17:08
Anyám... Ha ez igaz, újra megdőlt az a véleményem, hogy "ennél már nincs lejjebb". De mindig van. Javallom az államtiti úrnak, hogy ha már ennyire mindegy, akkor ne a Balatonra menjen napozni, hanem a paksi erőmű reaktorterébe. És persze fizessen is érte ő is meg 3 generációra az utódai többszörösét, mint amennyit a balatoni nyaralásért fizetne. Az meg, hogy kinek mi a véleménye Jávor Benedekről, hogy jön ide kérem??? Ha ő kritizálja, akkor már nem is oltári nagy baromság, amit a titi mondott??? Jaj, gyerekek ez olyan méltatlanul szánalmas.
Wagner Hopkins
2014. február 03. 16:29
Vicces gyerek ez a Móricka. Csakhogy viccből még nem alapitott államot senki.
ptrfarkas43
2014. február 03. 15:11
Úgy látszik Jávor úr nem tudja, hogy az általuk szponzorált zöld energia termelése is nagy mennyiségű veszélyes hulladék keletkezésével jár (pl. akkumulátor, elektronikai hulladék). A zöld szervezetek ezekről miért hallgatnak?
Zsolt75
2014. február 03. 14:41
-Jávol? -Nem, nem! Jávor! PUFF......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!