Simon Gábor és Orbán Viktor vagyonának eredetéről is tudnunk kellene

2014. február 08. 10:32

Bizony tudni kellene, hogy honnan volt Simonnak ennyi pénze. Mert ez akkor sem az ő magánügye, ha tegnaptól semmilyen funkciót nem visel.

2014. február 08. 10:32
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Bizony tudni kellene, hogy honnan volt Simonnak ennyi pénze. Mert ez akkor sem az ő magánügye, ha tegnaptól semmilyen funkciót nem visel.

De ha már itt tartunk, akkor azt is tudni kellene, hogy öt gyerek nevelése mellett hogyan telik Orbán Viktornak egy hatalmas családi házra Buda legdrágább kerületében, legalább ötven hektár szőlőre Tokajon, felújított házra, felesége nevén vásárolt telkekre Felcsúton, egyik gyereküknek megvett lakásra a Gellérthegyen és nem folytatom.
Mindezt állítólag egyetlen politikusi fizetésből.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 258 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2014. február 09. 08:42
Ennek a pofájáról nem szakad le a bőr, állami bank, ahol az anyósa volt az igazgató 700 milliós kölcsönéből vette a Motimot a kilencvenes évek elején amikor emberfia nem kapott állami kölcsönt nem hogy 700 millát, de egyet sem, az egyetlen miniszterelnök, akinek papírja van arról, hogy csak azért nem csukták le adócsalásért, mert elévült: Nomentana, Fittelina, az ingatlanbizniszeit szintén elévülés miatt úszta meg, és a mai napig nem tud elszámolni a kiszvagyonnal. Megjegyzem, Orbán vagyonának a nagyobbik részét a felesége hozta a házasságba örökség révén, Orbánnak semmi köze hozzá, arról nem is beszélve, hogy nagyságrendileg nem is hasonlítható Gyurcsányéhoz.
dick52
2014. február 09. 08:28
Zokni agyú.
mustármag
2014. február 09. 08:17
Keveset emlegeti a jobb oldal a gyurcsányi szerzeményeket.Mit s hogyan. Ideje lenne.
Zokni
2014. február 09. 08:01
Kedves Ferenc! Orbánnak nincs vagyona. Orbán GYEREKEI a vagyonosak. Neki csak akkor lesz, ha örököl tőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!