Ki szervezte a spontán(?) megmozdulásokat?

2014. február 26. 09:07

Két nappal korábban, szeptember 15-én pénteken egy(?) magyar hírtelevízió ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén „érdekes” dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is.

2014. február 26. 09:07
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az őszödi beszéd. A beszéd hatására(?) spontán(?) zavargás tört ki Budapesten. 

Két nappal korábban, szeptember 15-én pénteken egy(?) magyar hírtelevízió ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén »érdekes« dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. 

Akkor ezt most hogy?

Ki szervezte a spontán(?) megmozdulásokat?

Van akkor most dolga a rendőrségnek megvizsgálni, hogy a HírTV magatartása kimerítette-e az államrend erőszakos megdöntésére tett kísérletben való közreműködés bűncselekményét?

(Köszönjük Zentai Péter szives közlését - Klubrádió, Beszéljük meg! 2014. Február 25. -, aki annak idején a Magyar Rádiót tudósította Berlinből, és aki a fentieket az érintett brit tévék újságírójától tudta meg.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2014. február 26. 17:21
Két db. brit tévé egy db. (névtelen) újságírója... Ejnye Verenc, ez még tőled is orbitális ostobaság. Terítenéd a szart, mint egy szippantó szakmunkás. Nem megy.
marko11
2014. február 26. 16:47
FRISS! Az Összefogás a teljes népesség körében 21 százalékot, a pártválasztók között 27 százalékot érne el. Utóbbi jelentős visszaesést mutat ahhoz képest, hogy az Összefogásban résztvevő pártokat választókat januárban összeadva még 35 százalékot kaptak volna. http://www.origo.hu/itthon/20140226-tarki-a-fidesz-magasan-veri-az-osszefogast.html
S0ma
2014. február 26. 16:45
Feri! Nagyon sokan tudják tanúsítani, hogy senki sem szervezte azt a bizonyos megmozdulást! Az emberek akkor már éppen eleget kaptak a kormányzásod "áldásából" ahhoz, hogy a "hazudtunk...." kezdetű mondataid miatt lábra keltek és a Kossuth térig meg sem álltak! Aztán te feleszméltél! Valahogy megszerveződött a TV-székházas provokáció, aminek a részletei sokkal érdekesebbek lehetnek, mint az, hogy mit is akartál a beszédeddel, bár ott sem a négy falnak beszéltél, Gál J. szerint nagyon jó beszédet mondtál, a Népszabó akkori főnöke szerint "csak szerkeszteni kellett volna" és kijött volna a beszéded. Azt elhiszem, hogy eszed ágában sem volt arra gondolni, hogy nem szeret a néped, aki alól kiszervezted az állami vagyont, tönkretetted az egészségügyet és "úgy tettetek, mintha kormányoztatok volna".
bsandor
2014. február 26. 16:34
a sponteneitás, te idióta barom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!