Hát így múlik el a világ dicsősége

2014. február 12. 20:59

Nehezen tudom elképzelni, hogy egy jó érzésű polgári-konzervatív ember egyetért vagy egyáltalán megérti, hogy a kormányfő mit művel az elmúlt években.

2014. február 12. 20:59
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Nehezen tudom elképzelni, hogy egy jó érzésű polgári-konzervatív ember egyetért vagy egyáltalán megérti, hogy a kormányfő mit művel az elmúlt években.

Nem tudom, hogyan lehet megmagyarázni, hogy egy harcos antikommunista, szabadságszerető politikus hogyan lett a keleti despoták lelkes pártfogója, hogy az európai integrációért felelős parlamenti bizottság elnöke hogyan lett az Eurázsiai Unió csendes támogatója. 

Hogyan tudja egy EU tagállam miniszterelnöke dicsérni a kínai politikai modellt? Hogy legalább egy rosszalló megjegyzést nem tesz, amikor a Tienanmen téren a magyar zászló lobog a vörös kínai mellett. Amikor emberek ezrei ülnek börtönben politikai nézetük miatt és gyerekek milliói dolgoznak embertelen körülmények között. 

Hát így múlik el a világ dicsősége.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. február 13. 08:43
Aztán a jó érzésű polgári-konzervatív ember elmegy szavazni a Fideszre. Te pedig, bár bejutsz a parlamentbe láthatod miként kormányoznak. És mindaddig, míg te és a többi nemzetvesztő ballibsi ott üldögál a jó érzésű polgári-konzervatív ember a Fideszre fog szavazni. Magyarázat: mert ezért hívják jó érzésű polgári-konzervatív embernek.
ballibbukás 2014
2014. február 13. 08:33
Így Fodor. Egy gyenge, befolyásolható ember ilyen mélyre süllyedhet, mint te. Az erő és a tehetség Orbánnál van, jelentéktelen vagy hozzá képest.
briganti
2014. február 13. 08:28
Majd pont egy Gyurcsány-csicska fogja megmondani a frankót. Ha esetleg igaz is, ki hisz egy Gyurcsány-csicskának?
atila68
2014. február 13. 07:55
A tartozásból rád eső részt megadtad már Gábor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!