Megvan minden idők legbutább magyar képviselőjelöltje

2014. február 11. 22:05

Már nem úgy buta, hogy nem képes rendesen eldugni 240 millió forintot, vagy ész nélkül rajong Vlagyimir Putyinért, hanem hogy kevesebb esze van, mint egy kilenc éves gyereknek.

2014. február 11. 22:05
Bede Márton
444

Ismerjék meg Vida István Károlyt, a Magyar Hajnal neonáci párt képviselőjelöltjét. Vidát egyébként a magyar politika jobb széle és a Lipót mező találkozásáért rajongók már ismerhetik néhány éve. Ő volt az, aki 2013 februárjában átugrott a parlamenti kordonlánc fölött, és megpróbált bejutni a parlamentbe. Ráadásul mindezt félmeztelenül karlendítgetve próbálta tenni, aminek köszönhetően jól látszott a jobb vállára tetovált horogkereszt.

Vidának ebből bírósági ügye lett, amiről kiváló videóriport is készült. Már abból a szempontból kiváló, hogy a végén nyilatkozó Vida hadakozása a magyar nyelvvel és az értelemmel egészen kiváló szórakozás. A jogi hercehurca azonban a jelek szerint nem vette el a kedvét a közéleti szerepvállalástól, kampányát már meg is kezdte a Facebookon.

Az oldal kicsit emlékeztet azokra, amiket általános iskolások tartanak fenn, hogy a világ dolgairól elmélkedjenek baráti körüknek. Nagyjából ezt csinálja Vida is, szélsőségesen liberális módon ignorálva a magyar helyesírást és az egyetemes logika szabályait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2014. február 12. 09:42
Ő volna a legbutább? Megfigyeltem itt a Mandin, hogy balos kommentelők azokat hülyézik le, akiknek értelmes okfejtéseikre nem tudnak mit felelni.
briganti
2014. február 12. 09:21
Megvan Bede saját súlycsoportja...he-he-he.
Mr Fabulous
2014. február 12. 07:56
Milyen válogatott kis társaság gyűlt itt össze este 10 után.:D
celkereszt
2014. február 12. 07:02
Szerencsére nincs elég szellemi kapacitás a jobb oldalon egy ország vezetéséhez. De mire ez kiderül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!