Őszöd

2014. február 22. 08:10

Ha úgy volt, ahogy a jelentés írja, Gyurcsány Ferenc olyan dermesztő hibát követett el, amely megmagyarázza az utána következő összeomlást. Ha viszont nem, akkor ő következik. Többször jelezte, tudja, mi történt. El kell mondania.

2014. február 22. 08:10
A szerk.
NOL

A cél az lett volna, hogy eltereljék a figyelmet a megszorító intézkedésekről, illetve érzékeltessék ezek okát. A jelentés szénfeketére satírozott sorokkal érzékeltetett hosszú láncot mutat be, amelyen a politikai döntés végigfutott, mígnem az utóbbi évtizedünket alapvetően átalakító folyamatot indított el. A baloldal azóta sem tud magához térni. A történet, amely a jelentésből kikerekedik, oly hibátlanul ostoba, viszont jól időzített, hogy gyanút is kelt.

Az még csak a nem e célra rendelt titkosszolgálatok választási ajándéka lenne a kormánynak, hogy mindezt a vizsgálat lezárulta után négy és fél évvel, de éppen az új kampányban terítik ki. Az egyetlen hivatkozott hiteles forrás, a jól azonosítható Guevara célszemély pedig történetesen már nem él. Ha azonban úgy volt, ahogy a jelentés írja, Gyurcsány Ferenc olyan dermesztő hibát követett el, amely megmagyarázza az utána következő összeomlást. Ha viszont nem, akkor ő következik. Többször jelezte, tudja, mi történt. El kell mondania.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. február 22. 19:14
egy idézet egy NOL-os balosfórumozótól: Meglepő az egészben csak az amatőr megoldás. Decemberben volt egy áfa csökkentés és tavasszal egy TV vita Orbánnal, amikor az "őszinte" GYF a pannon tigris dübörgő gazdaságát dicsérve belefojtotta a szót OV-ba. Ami nem kis teljesítmény ! Győztesként már csak az maradt hátra, miképpen mondják meg az embereknek, milyen gyenge a valódi gazdasági helyzet. Nem volt sok lehetőség, valójában az ötlet sem volt rossz, de dilettáns módon oldották meg. Nem volt egy megbízható embere aki önállóan megcsinálta volna és ha úgy alakul elvitte volna a balhét. Lehetett volna valóban őszinte és tiszta lappal indulhatott volna újra, de amikor félreállították el kellett volna mondania, mit és miért csinált. GYF egy művészember, egy színész, aki az én ízlésem szerint sokszor túljátssza a szerepét és ripacskodik. Ennyi.
kitiltott
2014. február 22. 19:11
Az első NOL cikk amelyiknek minden szavával egyet értek! Ha valakit érdekel! hamarosan megszőlal a böszme az ATV.. 19:25-kor.. ez lesz a legnézettebb politikai műsor megint.. egyet elért a böszme ..róla beszélnek a legtöbben.. kiváncsi vagyok hány olyan mondata lesz amiben nem lesz benne az Orbán szócska.. én biztos megnézem ..kicsit alacsony a vérnyomásom :) A népszabóság hozzászólóit olvasva a nagy része ember nem érti hogy a jelentést nem a fidesz írta és nem a fidesz titkosította én sem nagyon értem hogy nekik miért nem az a fontos hogy kilopta ki az MSZP archívumból.. én úgy gondolom hogy mindentől függetlenül ez bármilyen politikai párt tudomására jutott volna kutya kötelessége lett volna a nép tudomására hozni.. azért ez az öszödi beszéd nagyon őszinte beismerő vallomása annak hogy a baloldal hogy is képzeli el a demokráciát.. láttuk ezt a Hír TV vs SZDSZ és MSZP eetében is.. igaz ezt most is bizonyították amikor az MTVA-t kitiltották a rendezvényeikről.. szóval még 25 perc és meg tudjuk az Igazságot az öszödi beszédről: a beszédet Orbán mondta a beszédet orbánék hallgatták le ők adták át a Fidesznek és a Fidesz adta tovább a médiáknak és ők szervezték a 2006-os TV ostromot is igaz hogy az azért alkult ki mert egy nyamvadt peticiót nem engedtek Toroczkaiéknak az akkor még nagyon is Demokratikusan működő és Független MTV ben a hiradóban beolvastatni.. Talán az is kiderül miért gugoltak a Készenlétisek a Zoltán utcában a "TV ostrom" alatt.. és miért érte meg az akkori pártvezetésnek egy petició beolvasása helyett a botrány .. és ha annyira nyeregben voltak mint ahogy írják a népszabóság fórumokon meg az itteni fotelpartizánok is ezt vallják akkor miért nem mondott le a Böszme és miért nem lett előrehozott választás.. talán most minden kiderül, és a böszme bejelnti hogy befejezi a politikai pályafutását feloszlatja a DK-t hogy egy igazi megújult baloldal alakulhasson..az erősen learmortizált ős baloldal helyett...
fiandre
2014. február 22. 17:49
Az őszödi Böszme elvesztette a NOL bizalmát. Minden vég így kezdődik az ő oldalukon...
Peter8811
2014. február 22. 17:35
"dermesztő hibát" Ilyet Bokros is elkövetett, csak Bokrosnál nyugdíjasok dermedtek meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!