Három oldalról támadja Magyarországot a Rezsi

2014. január 22. 10:49

Egy óra törmör R.E.Z.S.I., ez még a Brüsszel-Zágráb-Stockholm elleni háborúban edzett békemenetesek gyomrát is megfeküdné.

2014. január 22. 10:49
zero
Vastagbőr

A gonosz, külföldi tulajdonú közműcégekhez csak annyit, hogy a Budapesten a kéményseprő és távhővállalat fővárosi tulajdonban van, az egyik cégbe 540 milliót forintot, a másikba pedig 5 milliárdot tolt be a Főváros hogy csökkentse a cégek veszteségeit. A Főtávnál azonban a rezsicsökkentésből keletkezett 8,3 milliárdos veszteség egy részét sikerült ezzel csökkenteni. Lehet találhatni, hogy a következő, III: Rezsicsökkentés után keletkező újabb veszteséget kik fogják megfizetni. Ez az 5,5 milliárd az erősen lecsökkentett fővárosi büdzsének nem elhanyagolható nagyságú része, ennek a pénznek talán lett volna helye máshol is…

A Főgázt éppen decemberben végén vette meg az állam a németektől, így innentől a Főgáz vesztesége állami veszteség.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. január 22. 14:21
A rendszerváltás óta először kap is valamit az adófizető polgár a szar meg háborog.
Radikalis
2014. január 22. 12:47
Az ATV-n "Drágabolgárúr" és a többi "szakértő", először mindig azzal kezdte , hogy a szegény külföldi cégek a veszteségeiket elbocsátással fogják kompenzálni , majd szinte átmenet nélkül áttértek a csökkenő világpiaci árakra, mint a rezsicsökkentés igazi okára. Nos az egyik mindenképpen hazugság.Ha csökkentek az árak, miért mennének csődbe a közszolgáltatók?
sasadi
2014. január 22. 11:32
De sokan aggódnak amiatt, hogy a rezsicsökkentés milyen károkat okoz az országnak. Ezt a sok aggódót és rettegőt nem lehetett hallani, amikor 2002 és 2010 között többszörösére emelték az energia árakat. Akkor egy szó sem hangzott el arról, hogy nem bírják az emberek kifizetni a rezsiköltséget. Most viszont aggódnak látszólag az országért, de tartok tőle, hogy inkább a szolgáltatók érdekeiért. Rossz hír a rettegők számára, hogy pénteken újabb rezsicsökkentés jön. A felelős kormányt pedig nem kell félteni, tudja hogy meddig mehet el a rezsicsökkentésben.
pedroamigo
2014. január 22. 10:58
"Lehet találhatni, hogy a következő, III: Rezsicsökkentés után keletkező újabb veszteséget kik fogják megfizetni." Akik Vásárhelyer, Esztergom, Debrecen etc. veszteségeit is fizették...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!