Tükröt küld a Szolidaritásnak a KTI

2014. január 28. 13:36

Korábban a Szolidaritás küldött kis tükröt az összes képviselőnek, Szili Katalin pártjának politikus, Ivády Gábor most egy nagyobb tükör kíséretében ezt a kicsit küldi vissza a Szolidaritásnak. Ivády szerint a Szolidaritás becsapta azokat, akik bíztak a korszakváltásban.

2014. január 28. 13:36

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) szerint a Szolidaritás eljátszotta hitelét a politikai korszakváltás ígéretében bízó szavazók körében. Ivády Gábor, a Szili Katalin által vezetett párt politikusa, független országgyűlési képviselő beszélt erről kedden, Budapesten újságírók előtt. Emlékeztetett, a szintén független parlamenti képviselő Szili Katalinnal visszaküldik a Szolidaritás mozgalomnak azt a kis tükröt, amelyet korábban minden országgyűlési képviselőnek elküldtek. A KTI politikusa úgy fogalmazott, fogalma sincs miért küldte a Szolidaritás a tükröt. „Lehet, hogy csak azt akarták megmutatni, hogy ők milyen belevaló, kemény gyerekek, de hát mostanra ki tudom jelenteni, hogy ez nem sikerült” – mondta.

Ivády Gábor szerint a tükör először csak megrepedt, amikor a Szolidaritás a Millával közösen Bajnai Gordon „irányítása alá” került, de amikor „összeálltak” a szocialistákkal is, akkor „a kis tükröm önmagától ledobta Kónya Péter ujjlenyomatát”. „Végül összeálltak Gyurcsány Ferenccel” – folytatta, aláhúzva, ekkor döntöttek úgy, hogy visszaküldik a tükröt, mert arra sokkal nagyobb szüksége van a Szolidaritásnak.

A képviselő közölte, az eredeti kis tükör mellé küldenek egy nagyobbat is, amelyben a Szolidaritás vezetői szövetségeseikkel együtt is meg tudják nézni magukat. Ivády Gábor szerint a két tükör további előnye, hogy az ember megnézheti, hogy „van-e mögötte valaki, esetleg valamilyen fegyver található-e mögötte”, továbbá „le tudják ellenőrizni, hogy megvan-e minden testrészük”. „Én például most tökéletesen látom a gerincemet” – mondta a tükör használatát bemutatva.

Ivády Gábor hangsúlyozta, a Szolidaritás eljátszotta azoknak a bizalmát, akik a politikai élet megújításában, a korábban vezető tisztséget vállaló politikusok leváltásában bíztak. Szerinte ezért a KTI lehet az a politikai erő, amely képes lehet végrehajtani ezt a korszakváltást és megakadályozni a Fidesz kétharmados parlamenti győzelmét. 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MérlegElőd
2015. május 14. 14:01
Ivády? A bukott lmp-s, a bukott maszopos védelmében hazudozik? Bájos. ...de ha megjön az esze, elmondhatná, hogy miképpen képzeli az önálló szervezetek összefogását. Eddigi okossága vetekszik a fidesz-kdnp-jobbikéval. A jellemükkel együtt. Sértett kontárok.
kjkj945
2014. január 28. 13:52
pol it i kusss!
paraklétosz
2014. január 28. 13:45
Jee, feltalálták a röntgen tükröt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!