Az Orbán-emlékmű

2014. január 30. 08:26

A ballib értelmiség legjobbjai megint bedőltek a híres felcsúti beruházó hátrahúzós cselének.

2014. január 30. 08:26
Simkó János
Galamus

A ballib értelmiség legjobbjai megint bedőltek a híres felcsúti beruházó hátrahúzós cselének. Hetek óta komoly írások jelennek meg, amelyek alaposan leszedik a keresztvizet a még fel sem szentelt, de tudhatóan a Szabadság téren felállítandó, az 1944-es német megszállás 70. évfordulójára készülő emlékműről. Történeti, művészettörténeti perspektívák sorjáznak kitűnő kollégák elemzésében (Krémer Ferenc, N. Kósa Judit, Aczél Endre, Ungváry Krisztián), akik természetesen helyesen látták meg a lényeget: ez a tárgy-együttes Magyarország fideszes megszállásának, az elmúlt négy év Orbáni blöffjeinek az emlékműve, egyszerűbben az Orbán-emlékmű.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. január 30. 16:46
Aranyos mikor az egyik Galamus-os benyal a többi Galamus-osnak. Bástya elvtárs is a szerénységét szerette magában a legjobban.
oskar
2014. január 30. 14:56
Megszálltak bizony bennünket és ezt a tisztikar egy része el is fogadta. Talán ezért nem volt harc. De hát miért ne fogadta volna el???? Katyin már ismert volt az, hogy mit tettek a szovjetek a lengyel tisztekkel. Ki akart erre a sorsra jutni????? Ezt nem lehet olyan feketén-fehéren látni ahogy a Galamuson írtak róla. Horty antiszemita volt? Az. Csakhogy az akkori antiszemitizmus nem azt jelentette a holocaust ismerete nélkül mint utána. Churchill szintén antiszemita volt. Marx szintén antiszemita volt zsidó létére.
S0ma
2014. január 30. 12:41
Engem csak az zavar, hogy ennyi hülyeséggel is lehet pénzt keresni ebben az országban, amennyit a Galamus produkál. Unalmas, undorító, visszataszító, amit a politikusok és a nyomorult holdudvaruk előad.
Alarik
2014. január 30. 11:51
Ja, és a ti vergődéseteké :D Balfasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!