Cicaharcosok

2014. január 16. 15:02

Amikor Gyurcsány lazán leattilázza szegény Mesterházyt mint miniszterelnök-jelöltet, igen az övét is, az elég vérfagyasztó üzenet.

2014. január 16. 15:02
Seszták Ágnes
MNO

„Egy évvel ezelőtt erről még szó sem volt. Ferivel soha, Gyurcsánnyal nem, Gyurcsány Ferenc bukott politikus, hibbant milliárdos, vele aztán Isten mentsen. Engem ugyan nem kérdeztek, mert én még ennyi időt sem adtam a színvallásig. Most aztán égnek az elemzők kezei alatt a számítógépek, hogy mi lesz. Hogy Feri mennyit hoz, mennyit visz, ki jön vele, és ki nem, és ki lesz a miniszterelnök, mert senki ne gondolja komolyan, hogy amikor Gyurcsány lazán leattilázza szegény Mesterházyt mint miniszterelnök-jelöltet, igen az övét is, az elég vérfagyasztó üzenet. Látjuk a metakommunikációt, ami szavakban nincs jelen, de nézésben, gesztusban annál inkább. Szóval nem esküdnék meg Attilácska miniszterelnökségére.

Lesz még itt meglepetés és rögtönzés. Az már így is meglepetés, hogy Bajnaiba például beleöltek egy rakat pénzt, és ennyi jött ki belőle. Ha Mesterházynak volnék, óvatos lennék és védeném a hasamat erősen, mert a macskák idekapnak először, ha támadnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. január 16. 20:53
Az egész bagázs egy vicc. Kivel akarják megetetni, hogy Gyurcsány támogatottsága elérte az 5%-ot? A bértelefonáló, rikácsoló öregasszonyok 200 fős kórusa alapján? Feri elveszített egy diplomát, de megőrzött minden dossziét. Azonkívül Attis és társai pontosan tudják, hogy ki az úr a szemétdombon, annak is örülnek, ha eljátszhatják az udvari majom szerepét. Mert ugye: Feri ambíciói ágaskodnak. :-)))
=nessuno=
2014. január 16. 20:22
Szerintem azzal van probléma, hogy OV-t talán még a saját édesanyja is Miniszterelnök Úrnak szólítja. Ő meg el is várja. Ha egyszer Attilát Attilának hívják...nem ezzel van a gond.
öszödibeszéd
2014. január 16. 18:41
Okos, szellemes, lényeglátó írás.
fideszbukta2014
2014. január 16. 17:39
NEM LESZÜNK GYARMAT! HOL VAN A BÉKEMENET! ELŐ A MOLINÓKKAL! SZÁNALMASAK VAGYTOK:-((((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!