Nem adom a házamat! Nem adom a nevemet!

2014. január 28. 09:16

Amikor összefogtunk, akkor az Összefogás név a miénk, a devizás harcosoké is lett. És mi egy olyan csapat vagyunk, akik nem adjuk, ami a miénk.

2014. január 28. 09:16
Póka László
Nem adom a házam

Nem adom a házamat! Nem adom a nevemet! Nem adom a miniszterelnök jelöltemet sem!

Amikor a Nem adom a házamat mozgalom ősz végén úgy döntött, hogy Összefog az Összefogás Párttal, és együtt indulunk a választásokon, akkor több sötét ügy rendezése mellett a devizahitelek megoldása érdekében tettük ezt.

Nem a hatalomért, nem rangért, és nem pénzért, hanem a mindenki számára elérhető megoldásért.

Nem azért, mert nem volt más, hanem mert szimpatikus volt mindkét csapatnak a másik hozzáállása.

Amikor összefogtunk, akkor az Összefogás név a miénk, a devizás harcosoké is lett. És mi egy olyan csapat vagyunk, akik nem adjuk, ami a miénk! Ezt már bebizonyítottuk az utcán, és a kilakoltatások megakadályozásánál. A bankárvilág retteg tőlünk. A hazaáruló politikusok minden reggel, délben, és este azon imádkoznak, (reméljük most őszintén) hogy az a több mint tíz devizás jelölt, akik az utcai harcokból ismertek gondolják meg magukat. Nem fogjuk. 

És most azok a politikusok, akik jobb híján egymásba gabalyodtak, a nevünket is el akarják lopni. Nem volt elég nekik, hogy a bankáraikkal ellopták az emberek pénzét, házát, autóit, egészségét, jövőjét, most még a nevünk is kellene.

Sőt még azt sem átallnak mondani, hogy Mesterházi az Összefogás miniszterelnök jelöltje. Ez sem igaz. Hazudnak! A devizás jelöltek a többi jelölttel együtt a siófoki kampánynyitó nagygyűlésen egyhangúlag döntöttek úgy, hogy az Összefogás Párt miniszterelnök jelöltje Szepessy Zsolt. 

Más nevével akarnak szavazatokat szerezni, más pénzén akarnak gazdagodni, újból hazugságokkal akarnak hatalomra jutni! Vigyázzunk! Tegyünk azért, hogy minél több emberhez eljusson ez az írás! Osszátok saját véleménnyel, mert mi együtt, ha kinyitjuk a szánkat, ha valóban Összefogunk, akkor békésen el tudjuk zavarni a kifosztókat.

Azért indultunk el az úton, hogy győzelemre vigyük mindazt, amit elképzeltünk, és mindazt, amiben hiszünk. Mi hiszünk az Összefogás erejében, mert mi az építés miatt, az emberekért fogunk össze! Együtt megcsináljuk! 

Hajrá!

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2014. január 28. 16:40
Így szól a Törvény:"se házát,se mezejét, se másféle vagyonát ne kívánjad." Bölcs rabbi a Törvényt magyarázza: Házát, hazáját, minden vagyonát ha megszerezted a gojnak,többé azt nem fogod kívánni, így tudsz a parancsnak eleget tenni
geraz51
2014. január 28. 12:00
Sok mindennel egyetértek amit írtál,de van egy kis bibi.A házad csak akkor lesz a tiéd ha kifizetted.A jelenlegi kormány sokféle segítséget próbál nyújtani de olyan nincs,hogy nem fizetek semmit.
OmegaMale
2014. január 28. 11:14
"És mi egy olyan csapat vagyunk, akik nem adjuk, ami a miénk." Az a gond, hogy amit követeltek, az nem a Tiétek.
ballada
2014. január 28. 10:20
Póka ki ellen fogtok össze??? tán a magyar nép ellen ahova oda szorultok a nagy adósság teher miatt?? szaladjál ahhoz aki tanácsot adott ,könyörögjél ki ott kalácsot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!