Nem nézte végig a bajai videót Gavra Gábor

2014. január 14. 21:37

Szakmai hibasorozatnak nevezte Gavra Gábor a bajai videóbotrányt a Tilos Rádió Bádogdob című műsorában. A hvg.hu volt főszerkesztője először állt a nyilvánosság elé azóta, hogy lemondott. Gavra elmondta, hogy a megjelenés előtt sem ő, sem a rovatvezető nem nézte végig a videót.

2014. január 14. 21:37

A Tilos Rádió Bádogdob című műsorában beszélt először Gavra Gábor a bajai videó körüli botrányról. A hvg.hu volt főszerkesztője szakmai hibasorozatnak nevezte a bajai videóbotrányt. Gavra szerint a hibákban közrejátszott a „nagyarcúság” és a „kiégés” is. A volt főszerkesztő elmondta, hogy sem ő, sem a rovatvezető nem nézte végig a videót: csődöt mondott az ellenőrzési rendszer. Gavra úgy érzi, hogy fél évet késett a lemondással.

A közel másfél órás beszélgetés alatt a hvg.hu volt főszerkesztője leginkább a szakmai, etikai tanulságokról beszélt, mivel a hibákat részletesen egy holnap megjelenő interjúban fejti ki az Átlátszó.hu-n, amely portál keretein belül egyébként tevékenykedni fog a jövőben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wagner Hopkins
2017. május 18. 16:46
Vagy végignézte és most is hazudik.
kamasuka
2014. január 31. 16:59
Az senki se zavarjon, hogy az energia 80%a az oroszokon át került hozzánk eddig is.
ballibbukás 2014
2014. január 26. 17:22
Hogy hogy nem nézték meg? Napokig részegek voltak?
puszika
2014. január 15. 15:15
Nem barátocskám! A hvg azt hitte ,hogy ő a NYT! Azután éjszaka Gavra beleesett a bilibe.Nem birt kimászni,miközben Szauer kereste,hogy mi van már a videóval.Késésben voltak.Meg sem nézték/cop.Gavra Gábor/.Zutty!Kijöttek vele.Beégtek vele.Hitelesség=O. Ennyi!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!