Mostantól Fletóval fogtok egyetemet foglalni?

2014. január 10. 17:36

Át lettetek hajítva a palánkon, ti megújult baloldali ifjak, ti opportunista, becsvágyó, mekdonáldszszagú szerencsétlenek.

2014. január 10. 17:36
Menyhárt doktor
Tutiblog

„Ti tényleg komolyan gondoltátok, hogy a hálózat majd titeket is bevesz a buliba? Hogy az Altus és a Deloitte mellett Juhászpé Fű és Hasis Káeftéje is megfér majd? Hogy majd pont a ti tejfeles szátokra van szüksége az elvtársak hetven éve izmosodó mozgalmának? Át lettetek hajítva a palánkon, ti megújult baloldali ifjak, ti opportunista, becsvágyó, mekdonáldszszagú szerencsétlenek. Csak díszletnek kellettetek, de mivel Fletó a show-t is jobban nyomta nálatok, már annak se. A vadlibik úgyis tudják, hogy anáciorbán ellen kire kell szavazni, a komcsik dettó, a többieknek meg esze ágában sincs rájuk, rátok. Ezt csúnyán benéztétek, HaHaHa, csak hogy az egyik elbaszott vállalkozásotok nevét felidézzem. Mostantól Fletóval fogtok majd egyetemet foglalni? Vagy Kis Péterrel? Vagy Szekeressel?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemzeti Mutyikos
2014. január 11. 09:52
doktor ur! maga pedig remelem orbannal fog kordont bontani a valasztas utan!
potyka
2014. január 11. 09:49
A fidesz fiataljai ellentüntetnek :DDDDD http://www.youtube.com/watch?v=c3P_91kU1iI
mike.youngfield
2014. január 11. 07:35
De ti azért le ne cseréljétek a savazós bácsit!
mustarharmas
2014. január 10. 23:06
Kerek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!