Mi kell a zöld fordulathoz Pesterzsébeten?

2014. január 29. 13:09

Változás. Pesterzsébet polgárai változást akarnak, a kerület zöld közössége szintén. Érdemes tehát felkészülni a regnáló városvezetés leváltása utáni időszakra is.

2014. január 29. 13:09
Mach Péter
Organikus káosz

Változás. Pesterzsébet polgárai változást akarnak, a kerület zöld közössége szintén. Érdemes tehát felkészülni a regnáló városvezetés leváltása utáni időszakra is.

Bár a hó most mindent eltakar, érdemes ilyenkor év elején áttekinteni a kerület legfontosabb környezetvédelmi ügyeit. A kerület narancsos többsége szeptemberben egy hirtelen elhatározást követve beszántotta a környezetvédelmet a kerületben és megszüntette a környezetvédelmi posztot, engem azóta sem sikerült a jogszabályban rögzített módon leváltani (fura helyzet: egy nem létező tanácsnoki posztnak vagyok még mindig jogszerűen a birtokosa). Így kötelességemnek érzem idén is megírni történt-e előrelépés tavaly és milyen feladatok várnak ránk idén.

A várhatóan ősszel felálló új összetételű testületnek számos ügyben kell gyors és hatékony döntést hoznia. A lassan működésképtelenné váló hivatal, a szociális, egészségügyi, oktatási rendszerek újjáépítése mellett a regnáló városvezetés leváltása után, a környezetvédelem terén is komoly munka vár ránk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. január 29. 21:59
a legbutább bp-i polgár az lesz aki csak azért nem akarja észrevenni a Bp-i látványos fejlesztéseket amelyekkel szebbé teszik a lakóhelyét, és amelyekkel megkönnyítik az életét , mert nem tetszik az aki ezt megszervezte aki ezt elérte.. Bp látványosan nagyot fejlődött és szerintem csak a vakok nem veszik ezt észre!
kjkj945
2014. január 29. 19:58
1938-as zöldár, ami elmos titeket!
kaktuszvirág
2014. január 29. 17:54
Pesterzsébeten sok a roma.Azok milyen színűek?
Shlomo Morel, egy igaz ember
2014. január 29. 13:48
Hát ez érdekfeszítő poszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!