Pont

2014. január 20. 21:58

Egyszerű tényként kezeli az orosz sajtó, hogy Magyarország az Európai Unió és Oroszország közül egyértelműen az utóbbi felé fordult.

2014. január 20. 21:58
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„A moszkvai paktumról a legtöbbet az orosz sajtóvisszhang árul el. Egyszerű tényként kezelik, hogy Oroszország expanzív törekvéseinek keretében fontos lépést tettek, és Magyarország az Európai Unió és Oroszország közül egyértelműen az utóbbi felé fordult. Pont.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vagyok
2014. január 21. 08:27
Akkor a finnek is az oroszokhoz fordultak az unió helyett ? Vagy hogy van ez Jávor elvtárs ?
Wendriner
2014. január 21. 07:42
Jávor , takonygerincű vagy.Pont.
6qwasyx
2014. január 21. 07:33
Én gyarmat akartam lenni. Íme megvalósult. Köszönnyük Orbán elvtárs!
august
2014. január 21. 06:12
Micsoda káosz van a kedves balliberális propagandában az elképesztő.. A kedves jóhiszemű választópolgár eddig azt hallotta tőlük, hogy a fertelmes Antall kormány fölmondta a szovjet elvtársakkal kötött szerződéseket, milliókat taszított vele nyomorba, majd miután az elvtársaik lebontották az orosz államadósságot, és táskaszámra hazavitték, szidták Orbánt, hogy fölrúgta a jó orosz-magyar kapcsolatokat, amit Totó kutya ia meg tud erősíteni,)No meg Laborcz úr is), majd cikizték, hogy Orbánnal szóba sem áll Putyin, 'bezzeg a Feri, még a dácsájába a hátát is meglapogatta nekije... Orbánt meg nem is fogadta.. Fogadta, de csk 5 percet beszélt, 'sőt ott se vót... Ma meg mit hallunk? 'Gyönnek az oroszok, eladták az országot, Mi lesz ha esetleg nem csak atomerőművet építenek? Ha esetleg metrókocsikat is hoznak, -Akkor eladják az ország mellé Budapestet is... Ha esetleg kereskedelmi szerződést kötnek,... mire is? Bármire, hisz egy kisebb orosz város megissza a teljes évi bortermést, vagy élelmiszerbe elfogyasztja a teljes megtermelt mennyiséget...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!