Puzsér Róbert sátánnak nevezi a miniszterelnököt

2014. január 06. 15:10

Miért nem jössz rá, hogy nem tudod működtetni a gyűlöletedet, te alávaló szarházi?! Szemtől szemben gyáva, beszari alak vagy, aki két pofon után sírva cammogna haza, a véleményedre pedig mindenki, magasról szarik.

2014. január 06. 15:10
Hajdú Péter
Facebook

„Az elmúlt egy évben nem nagyon reagáltam a Puzsér nevű elfuserált képződmény alpári beszólogatásaira, de ettől az évtől másként lesz. Ezt az egy álmát valóra váltom; ezentúl reagálok. Az elmúlt egy évben többször bántotta a családomat és a gyermekeimet. Én eddig azért nem süllyedek. Nemcsak azért, mert nincs neki, hiszen egy jóérzésű nő az ilyet maximum lehányja, hanem azért, mert nem stílusom. Most már bevallom; ismerem ezt a beteg lelkű ocsmányságot. Annak idején a Budapest Rádióban együtt dolgoztunk. Míg én fizetést kaptam, addig ő ingyen szállította a borzasztóan rossz, sőt inkább vállalhatatlan rádióműsorát, amit kollégáimmal hol dermedten, hol pedig kínunkban röhögve hallgattunk. A rádió megszűnt, szegény melák pedig elkezdett házalni. Még engem is felhívott, hogy tudok-e neki valamilyen munkát. Beajánlottam az ATV-hez, de nem kellett nekik. (bármikor ellenőrizhető)

Majd ismét felhívott, hogy van egy műsorötlete, amelyhez a segítségemet kéri. Küldött is erről egy emailt. De én nemet mondtam! (ki fogom tenni az emailt) Pár hónap múlva felbukkant a Budapest Tv-n, egy elképesztően gyalázatos műsorral, amelyhez képest a dél-oszét tv délutáni magazinműsora színvonalas, gigaprodukció. Tessék megnézni a YouTube-on, fent van egy-két adás! A Budapest tv-vel együtt ez nyomorult is majdnem elsüllyedt, amikor hirtelen filmkritikussá avanzsált. Emlékezetes, amikor a Mokkában a legújabb Batman pc játékok elemezte a film helyett:)) Szegény hülyén egy ország röhögött. Szóval, ez az elfuserált pszeudokritikus azóta is vergődik. Beleköt családanyákba, zenészekbe, Pulitzer-díjas újságírókba vagy éppen magába a miniszterelnökbe, akit nemes egyszerűséggel csak »sátánnak« nevez. Miért nem jössz rá, hogy nem tudod működtetni a gyűlöletedet, te alávaló szarházi?! Szemtől szemben gyáva, beszari alak vagy, aki két pofon után sírva cammogna haza, a véleményedre pedig mindenki, magasról szarik. Elképesztő, hogy ebből meg tud élni. Elképesztő, hogy a hájas nagy valagát még nem rúgta szét senki. Pedig milyen jól esne, telirüszttel:)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2016. április 30. 13:35
Nincs nagy sikered, ócska szarházi!
geraz51
2014. március 16. 18:39
Én szarok mindkettőtök véleményére.A pofonnal kapcsolatban eszembe jut egy történet.A Balaton parton történt valami Hajgú gyerek mocskoskodott valami Sarka nevezetű lánnyal.A lány szólt az apjának,aki odament a gyerekhez és lebaszott neki egy olyan igazi vidéki fülest,hogy hősünk feldobta a pacskert.Aztán elvette feleségül a Katát.Így születnek ezek között a celebek között a szerelmek.A Péter elmondhatja magáról,hogy engem nemcsak az asszony vert már el hanem az após is.
trespass
2014. február 16. 22:28
Az biztos, hogy a Puzsér írni sokkal jobban tud. Amúgy...,kávét kérek!
6qwasyx
2014. január 31. 09:44
hajdú, te fosgenerátor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!