Magyar antidemokraták

2014. január 14. 09:55

A választási csalást emlegető pártok és politikusok az igazi csalók, a kormányt antidemokratizmussal vádolók az igazi antidemokraták.

2014. január 14. 09:55
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Fricz Tamás blogja

„Beszéljünk egyértelműen: azok, akik mindenféle komolyan vehető alap, előjelek nélkül azzal riogatják a magyar és a nemzetközi közvéleményt, hogy várhatóan választási csalások lesznek tavasszal és ezért Magyarországot szigorú megfigyelés – netán gyámság – alá kell vonni, azok mélységesen nagyot vétenek a magyar demokráciával szemben.

Másképpen, hogy ne lehessen félreérteni: a választási csalást emlegető pártok és politikusok az igazi csalók, a kormányt antidemokratizmussal vádolók az igazi antidemokraták. Csalók és antidemokraták, mert a demokrácia legfontosabb és alapvető intézményébe, a szabad és tisztességes választásokba vetett bizalmat ingatják meg az emberekben, a választópolgárokban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2014. január 14. 11:29
Gyf megválasztása idején történt hogy az mszp elzárkózott az újra számlálástól ,szavazatokat gyorsan megsemmisítette csalás nehogy kiderüljön.
kukagyerek
2014. január 14. 11:22
Frici, egy banda vagytok a baloldali elvtársaitokkal együtt! .................. 2014. JOBBIK !!!
néger pilóta
2014. január 14. 11:16
Maradt volna csendben ez a seggnyaló:-(
6qwasyx
2014. január 14. 11:06
A Fidesz választási rendszere olyan, mint az az utca, amelyen keresztbe egy kurva mély árkot ástak. Szólnak ugyan az arra járóknak, hogy vigyázzanak, de mindenki tudja: amibe bele lehet esni, abba bele is esnek. Főleg, ha a Fidesz még segít is ebben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!