Attila, Ön süket?

2014. január 28. 13:04

A „nagy politikai guru” hiába tervezett el előre mindent profi-módon, ha közbeszól a magyar valóság. Pontosabban belerondít egy igazi proli a pártból.

2014. január 28. 13:04
Boris Vian
Tutiblog

„Az igazi »baleset«, amely a szoci kongresszuson történt, politikai pofára esés volt. Ugyanis az egyik küldött »kötelet« kiáltott, amikor Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt úr éppen a jogállamiság helyreállításáról(!), illetve Orbán »barátainak« elszámoltatásáról beszélt. Ciki mi? Jogállamiság, demokrácia – oszt’ kötelet neki! Egy tüntetésen még elmegy. Egy kongresszuson már kissé kínos. De az, hogy a félelmetes eszű Ron Werber által profi módon megkreált rendezvényen, a szintén amerikai stylistok által felmegcsinált Attila beszédébe kiabáljon be valami tahófalvi szoci küldött… Nos, ez több mint bűn: ez hiba! Mit nem adnánk egy jó kis kiszivárogtató anyagért, amelyen Ron Werber agya éppen eldurran a tahó bekiabálás hallatán! Mert a »nagy politikai guru« hiába tervezett el előre mindent profi-módon, hiába hozta az amerikai-stílust, a mozgósító arculatot – ha közbeszól a magyar valóság. Pontosabban belerondít egy igazi proli a pártból. És ha mindez nem lenne még elég – ez a szerencsétlen hülye (mint utóbb kiderült, csak szegény süket) Mesterházy Attila, akibe annyi pénzt és energiát fektettek már bele, képes még reagálni is a vállalhatatlan beszólásra.

Mert miközben gúnyosan arról beszélt, hogy Felcsút polgármesterének vagy »katedrát« kellene adni, vagy elszámoltatni a bíróságon a gyanús üzleti sikerei miatt – gondolt egy nagyot és az előre megírt beszédből bátran »kilépett« egy pillanatra. A nagy hév elvitte szegény Ateszt, aki a következőképpen reagált: »de mégis én inkább azt hiszem, hogy nem lesz itt katedra, hanem talán az a másik, amit itt az imént bekiabáltak«. Ron Werber pedig ekkor a gyógyszere után nyúlt. Mert ő már tudta, hogy ebből bizony balhé lesz. Hiába állítgatta órákon keresztül a kamerákat, hiába készített elő mindent precízen – jött egy tahó; majd Mesterházy is elkúrta az egészet. 

Ronnak valószínűleg már ekkor felrémlett, hogy 2002-ben éppen ő volt az, aki Kövér László szavait kiforgatva, arra biztatta a szoci politikusokat, hogy kötéllel a nyakukban tüntessenek a Fidesz ellenIsten mégis bottal ver?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2014. január 29. 04:34
Meseházi ragaszkodik a börtönhöz ,adjuk meg neki .
Brigadéros
2014. január 28. 21:09
Ezek a szocik tényleg annyira hülyék, én már azon sem csodálkoznék, ha Mesterházy dobhártyáját sajtótájékoztatón lobogtatva bizonygatnák, hogy nyoma sincs a kis cafaton a kötél kifejezésnek...
Brigadéros
2014. január 28. 21:08
Most hallom a tévében, hogy minden libsi politikus halál biztosan tudja, hogy mit NEM hallott Mesterházy (sic!) a maszopos kongresszuson...:)))
kálmi
2014. január 28. 19:44
Nincs mese, egy hang és képanyag bizonyítja, hogy mit kiabáltak be, és ő mire reagált. Én belátom, hogy ez nektek kínos, a saját vermébe esett a miniszterelnök jelöltetek, minden esetre egyet értett egy erőszakra buzdító beszólással. A börtönt eleve kilátásba helyezni(még ha ezt is hallotta volna) prejudikáció, amit egy leendő miniszterelnök nem engedhet meg magának, bízza az igazságszolgáltatásra az elszámoltatást, mert így éppen ő kelti a diktatúra érzését az emberekben. Az mszp elődje sok embert küldött börtönbe ha volt bűne, ha nem, rossz ómen ezzel előhozakodni egy népszerűséget alapozó nagygyűlésen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!