​Ennél talán csak Kenesei Krisztián kinevezése lett volna jobb​

2013. december 19. 11:34

Pintér kiválasztása azért is remek, mert nála legalább előre lehet tudni, hogy legjobb esetben is élvezhetetlenül fog játszani a csapat.

2013. december 19. 11:34
Szily László
Szily László
Cink

„Szóval én csak azt tudom elképzelni, hogy Csányi meg akarta pöckölni a magyar focit egy hozzáértő külföldivel felemelni készülő miniszterelnök orrát. És ha a válogatott gyorsan belefut pár alázásba, az mindig kellemetlenebb lesz a stadionokra százmilliárdokat költő Orbánnak, mint a fociéletben előkelő idegenként forgó Csányinak. (...)

De az egész sztoriban messze nem a kiválasztott személye a legdurvább - bár ilyen alapon tényleg lehetett volna Zombori Sándort, Bognár Györgyöt vagy a nyalókás Pajkos Jánost választani – hanem az MLSZ hivatalos indoklása.

Vagyis azért nem lett külföldi edző, mert egyik külföldi jelentkező sem hazudott magyaros módon arról, hogy mindjárt jönnek az eredmények, hanem lelkiismeretes módon megmondta a nyilvánvalót, hogy ha egy rohadt rendszert az alapjaitól akarnak újjáépíteni, az nem hetek alatt sikerül. Félelmetesen torz gondolkodás, nem is tudom eldönteni, hogy igazi tökösség vagy párját ritkító ostobaság, hogy ezt még be is vallották.

Ha már a régi közeg mellett döntöttek, jobb kapitány lett volna Kenesei Krisztián, mert ő focistának sokkal pengébb Pintérnél, és a nemzetközi bundaügyben előzetesben lévő tesója révén jóval többet tudhat nála a foci valóban magyaros oldaláról. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztd
2013. december 19. 15:05
Nem lehet, hogy egyszerűen nyugit akarnak a foci körül a kampány előtt? Végül is az egész politikai közhangulat erősen a foci ellen dolgozik. Ezek után kinek hiányzik egy külföldön valamennyire is elismert edző, aki utána közli a fizetését, kirúgja a stáb háromnegyedét, és újabb külföldieket hoz a helyükre (azok költségeivel együtt)? Elég komoly nyivákolás lenne, ha (az egyébként alkalmatlan) emberek tömegesen mennének munkanélkülinek! Ráadásul mindezért cserébe azt ígéri az illető, hogy 8 év múlva remélhetünk eredményt. Egy ilyet szerintem politikailag be lehet vállalni jövőre a választások után, de most még nem.
Senye Péter
2013. december 19. 14:29
'Suba a subához, guba a gubához'.
megélhetési prolitikus
2013. december 19. 13:22
na ha az aberrált balliberált állatok okádják az új kapitányt akkor mi nemzeti érzelmű kispolgárok azonnal megszeretjük őt! éljen pintér! éljen a kapitány!
Forsz
2013. december 19. 13:01
Pintér Attila azt hiszem telitalálat. Egyelőre többet nem tudhatunk. Azt viszont igen, hogy a mai magyar futballhoz pontosan egy ilyen alkatra van szükség. Először is fanatikus, másodszor nem hagyja a lógást, harmadszor pedig most nem egy egyetemi professzorra van szükség. Meggyőződésem, hogy ha a románok ellen Pintér készítette volna fel és vezette volna a csapatot, leradíroztuk volna a románokat. Az első meccsről nem is beszélve. A mai csapat nem Messikből és Ronaldókból áll, ez kétségtelen, viszont a legnagyobb baj a fejekben van. Pintérnél senki sem alkalmasabb a hazai mezőnyben arra, hogy a kishitűséget, a nyusziskodást kiölje végre a fejekből. Akkor azt mondtam, egy pszichológusra van szükség a válogatottnál. Ma azt mondom, lehet, hogy ezt a feladatot Pintér megoldja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!