Pintér kinevezése komoly, viccnek durva lenne

2013. december 20. 16:34

Pont nem felel meg azoknak a kritériumoknak, amelyekkel Csányi Sándor bénított minket.

2013. december 20. 16:34
Szabó Tamás
hatharom.com

„Képzett, tapasztalt, kemény? Naná, parancsoljon tiszteletet, elegünk van az Egervári Sándor kontra Huszti Szabolcs ügyekből, amelyeknek kizárólag a válogatott itta meg a levét. Eb-n és vb-n is járt? Hűha, akkor itt tényleg tekintélyes szakember lesz a befutó, attól nem kell tartani, hogy Szalai Ádám ismét kifakad. Kikre illik a személyleírás? Dungára, Sven-Göran Erikssonra, Guus Hiddinkre, de Bölöni Lászlónak is örülnénk. Dobpergés. Hölgyeim és uraim! Pintér Attila!

Hagyok időt. Nem vicc, tényleg őt jelentették be. Titkon abban bíztam, hogy csak mókáznak, vártam a pezsgőt és a kész átverést, áprilisi tréfát azonban nem szoktak decemberben elsütni. Teljesen komoly, megkaptuk Pintér Attilát. Tapasztalt? Egy frászt! Kemény? Védőnek az volt, edzőként inkább modortalan. Nemzetközi sikerek? A Montpellier kiejtése a legnagyobb fegyverténye, de mi inkább a Maccabi Tel-Aviv elleni sima BL-selejtezős kiesésre emlékszünk. Eb-n és vb-n nem járt, ha csak nem számítjuk az 1984-es ifi kontinenstornát, amelyen játékosként vett részt és aranyéremmel zárt a ma már 47 éves szakember. Szóval pont nem felel meg azoknak a kritériumoknak, amelyekkel Csányi Sándor bénított minket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2013. december 20. 20:14
Rezsicsökkentést a fociban! Játékos, edző, eredmény, néző már úgysincs.
KannibálTatárÚr
2013. december 20. 18:05
Az 50-es-60as években még lehetett válogatni az edzők között (Baróti, Bukovi, Soós, Lakat, Illovszky). Késöbb már lényegében egy, vagy más (azaz Mezey, vagy más) lehetőség maradt. Mára már egy sincs, akire nyugodtan rá mernénk bízni a nemzeti válogatottat. Ha valaki kritizálja Pintér jelölését, azért azt is mondja meg, hogy kit jelölt volna. Magyar egyértelműen jobb nincs, külföldit meg nagyon nehéz megszerezni, mert neves edző a valószinű sikertelenség miatt félti a nevét, ismeretlent meg nem érdemes hozni.
tas0125
2013. december 20. 17:39
Ezen nincs mit agyalni! Más magyar nem vállata volna. külföldi meg nem fér bele az MLSZ büdzséjébe. Ez van! előbb-utóbb csak kiköhögnek valamit az Akadémiák.
geraz51
2013. december 20. 17:17
Fogadjunk,hogy neked egyik magyar sem felelt volna meg.Pénzed nincs poféd hatalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!