Schmitt Pali itt marad

2013. december 02. 07:38

Schmitt Pál a jövőben sorozatban fogja kapni a különböző szervezetektől, intézményektől, állami cégektől a díjakat, hiszen minden elé tett törvényt aláírt, mondhatni gondolkodás nélkül.

2013. december 02. 07:38
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Orbánt azonban ez a malőr egy cseppet sem zavarja, sokkal inkább az, hogy az általa jelölt embernek távozni kellett posztjáról. És mint tudjuk, a magyar miniszterelnök nem ismeri a vereség fogalmát, ezért igyekszik úgy bánni Schmitt Pállal, mintha ma is a közélet megbecsült tagja lenne. Díszvendégként rendre feltűnik egy-egy rendezvényen, Orbán, ha csak teheti, maga mellé emeli őt. Ennek a tegyünk úgy, mintha egy makulátlan emberről lenne szó színjátéknak a része ez a kitüntetés is. És nem számít, hogy a díjjal egy komplett szakmát és persze a számvevőszék hajdani, legendás elnökét sértik meg, így aztán a tiltakozás, az aláírások sem fognak számítani. Mert itt csak az számít, amit a kormányfő akar, hogy ugyanis ők nyerjék a legtöbbet. Pénzben, földben, trafikban, vagy éppen kitüntetésben…

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2013. december 02. 11:50
Doglott oroszlanba nem illik belerugni.
geraz51
2013. december 02. 11:18
Elolvastam azoknak a közgazdászoknak a neveit akik tiltakoztak,Békesitől-Királyig.89-ben mint eminens párttitkár nyugodtan tarthattál volna nekik egy komoly párttaggyűlést.Schmitt akkor már NOB alelnöke volt és a világ minden országában ismerték sőt elismerték.Téged meg még a hazai kommunisták is lenéztek.Dehát ilyen a demokrácia,te bírálhatsz,ő viszont a világban semmit nem vesztett a respektjéből.
balbako_
2013. december 02. 10:29
Inkább azzal foglalkoznál, hogy miért nincs a ballib oldalon makulátlan ember? S amikor ezzel végeztél - beleértve magad is - rájössz Schmitt mindnyájatoknál különb.
kjkj945
2013. december 02. 10:08
Magyarországon 100%!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!