Már négy

2013. december 15. 13:27

Ha már 2009 óta minden év december 15–én rácsodálkoztunk, hogy még mindig itt vagyunk, akkor tegyük ezt meg most is, a Galamus–csoport negyedik születésnapján.

2013. december 15. 13:27
Mihancsik Zsófia
Galamus-csoport

Már csak azért is, mert legalább ilyenkor módunk van megköszönni az olvasók érdeklődését és rokonszenvét, valamennyi vendégszerzőnk munkáját, akik nagy örömünkre egyre nagyobb számban írnak a Galamusnak.

És természetesen mindazok anyagi támogatását, akik nélkül nem húztuk volna ki mostanáig. Nyomorúságos körülmények között, de e tekintetben sajnos nem vagyunk egyedül. (...)

Korai még, de minden kedves olvasónknak, valamennyien, nyugodt és békés ünnepet kívánunk. Már csak azért is, mert elég mozgalmas hónapok várnak ránk január 6a után.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2014. január 23. 13:55
Mi van már nem koldultok?Ja most az Átlátszó koldul.
pkarcsi
2013. december 29. 18:08
Undoritó,nagyképű,cinikus,félmüvelt,Orbán fóbiás szoci vörösbegy,aki csak az alja tv-ben lehet valaki.Fletót imádja, ez mindent elárul.
pkarcsi
2013. december 29. 18:08
Az elmult évek leg károsabb,magyar és vallás ellenes bunkó,bolsevikos bandája vagytok.Még é.Koreában sem kellenétek. Legaljasabb komcsik,ügynökök,gané firkászok nálatok csoportosul.Gulágokon a helyetek.
johnnyrotten
2013. december 24. 21:48
Nyugodt és békés ünnepet kíván... Hm... Vajon mire gondol Zsófia? Fenyőünnep? Esetleg hanuka? Vagy már szilvesztert ünnepli? Megvan! Saját születésnapjukra gondolt, amelyet "nyomorúságos" körülmények között kénytelenek ünnepelni! Gondolom, víz, gáz, villany régesrég kikapcsolva, így még a rezsicsökkentés sem segít rajtuk. Csak a mechanikus írógépek kattogása hallik, no, meg a szobabicikleire szerelt áramfejlszető zúg, ha éppen hajtja valaki, mert posztolni akarnak valami okosságot az interneten... Bevallom, könnyezem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!