Nincs diplomaügy

2013. december 10. 08:30

Schmitt Pál csupán egy sporttudósi, Semjén pedig egy teológusi szakmai múltat rajzolt magának, Tolnainé viszont egy komplett biográfiát schmittelt.

2013. december 10. 08:30
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
NOL

Tolnainé – szakmai körökben tüzépes Katika – azonban tényleg minősített eset. A kormányváltásig a környezetvédelemnek még a háza táján sem járt, ellenben SZDSZ-ügyvivő volt, ami állítólag kormánykörökben nem előny. A »doktoriját« egy más gyanús egzisztenciáknak is címeket adományozó, magyar akkreditációval nem rendelkező kamuegyetemen szerezte, és a hasonszőrű »doktorok« névsorának ismeretében az is inkább súlyosbító körülmény, hogy az egykori Rendőrtiszti Főiskolán vette át. A középfokú nyelvvizsga – épp a politikai körökig is elérő nyelvvizsgabotrány napjaiban – rejtélyes körülmények között eltűnt az önéletrajzából, most pedig állítólagos alma matere jogutódja, az Óbudai Egyetem adta írásba, hogy »a jelzett személy nem szerzett oklevelet a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán«.

Schmitt Pál csupán egy sporttudósi, Semjén pedig egy teológusi szakmai múltat rajzolt magának, Tolnainé viszont egy komplett biográfiát schmittelt, és fel is jutott vele a közhivatalnoki hierarchia csúcsára. Szerencsére a morális rendszerváltás negyvenedik hónapjában ilyen apróságokon senki sem akad fönn: az egyébként a hivatali munkában is sokat hibázó, de bizonyos gazdasági köröket következetesen nem zavaró főtisztviselő továbbra is élvezi Fazekas Sándor szakminiszter és a kormány töretlen bizalmát. Diplomaügye neki sincs, és vizsgálatot is csak egyvalaki miatt indítottak: a rendőrség az életrajzi hamisságokat nyilvánosságra hozó Jávor Benedek ellen nyomoz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. december 10. 14:07
Helyeslem, ha a csalók lebuknak! Oldal-függetlenül!
Moses Hess
2013. december 10. 13:54
HARGITAI! Maga meg a nevét honnan "Schmittelte"? Hogy nem a Hargitáról az biztos, mert ahhoz nem sok köze van. Hargitai! A maga hegyei nem a Hargitánál, hanem valahol a Hóreb környékén lehetnek. Ez pedig a stílusából is lejön
Moses Hess
2013. december 10. 13:53
HARGITAI! Maga meg a nevét honnan "Schmittelte"? Hogy nem a Hargitáról az biztos, mert ahhoz nem sok köze van. Hargitai! A maga hegyei nem a Hargitánál, hanem valahol a Hóreb körnékén lehetnek. Ez pedig a stílusából is lejön
Nannyó
2013. december 10. 12:26
Drámai, hogy a magyar környezetvédelem csúcsán egy primitív piaci kofa trónol, bármiféle képzettség nélkül. Nem rajongok Jávor Benedekért, de ebben a meccsben neki szurkolok. Ideje lenne, hogy valaki eltudja érni, hogy ezt a banyát kirúgják, nyugdíjazzák. Szörnyű........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!