A vezető elemző lerántotta a leplet az egyre gyurcsányosabb Magyar Péterről
Pindroch Tamás elmondta, hogy miért gyurcsányosodik a Tisza elnöke.
Ismét hiánypótló kötettel bővült a magyarországi könyvpiac, és vele együtt azoknak az (ál)politikai jelenségeknek a halmaza, amelyekkel nagyon nehéz bármit is kezdeni.
„Mikulás napján megjelent Gyurcsány Ferenc szakácskönyve. Már a tény puszta közlése is megdöbbenti az embert. Kétszer el kell ismételni magunkban, hogy felfogjuk: igen, Mikulás napján megjelent Gyurcsány Ferenc szakácskönyve. Sztálin halálhíre óta aligha történt felfoghatatlanabb. Komoly fejtörés kell ahhoz, hogy az ember rájöjjön, vajon miért éppen most döntött úgy a volt magyar miniszterelnök, hogy rászabadítja az országra mindeddig ismeretlen énjét. Jövőre választások, persze, de ne már, hogy csak emiatt. Gyurcsány a konyhában – ez a kötet címe, a borítón a Demokratikus Koalíció elnöke mosolyog egy piros kockás ingben. Gyurcsánynak jól állnak a kockás ingek, ezt valószínűleg tanácsadói is tudják. Komáromban néhány éve (még miniszterelnökként) szintén piros kockás ingben lapátolta a homokot a zsákokba. Ez a lapátolás ugyanolyan szervesen illeszkedik az építsük újra Gyurcsány imidzsét című (csírájában holt) projektbe, mint a most megjelent könyv. Ugyanaz vele a baj is, a személyi kultusz. Ha a könyvet elolvassuk vagy csak átlapozzuk, az az érzésünk támad, hogy Feri egy ügyes, szimpatikus, talpraesett, kreatív személy, aki most megmutatja, hogy a konyhában is képes kimagasló teljesítményre. Ráadásul azt állítja, olvasta Orbán Viktor feleségének, Lévai Anikónak a szakácskönyvét, mi több, egy Facebook-bejegyzésben reflektált Lévai Anikó töltöttpaprika-receptjére is. Ezek azért meglehetősen komoly dolgok.”