Ami az Index cikkéből kimaradt

2013. december 06. 08:42

Van egy jó hírünk: a sajtó– és véleményszabadság rendíthetetlen harcosaként az Alternatíva nem hallgatja el ezt sem!

2013. december 06. 08:42
Bukovics Martin
Alternatíva

Helyenként 185 kilométer per órás is lehet a Xavér nevű vihar, ami most Németország északi részének feszül neki. A híradások soha nem látott vízszintről és készültségről szólnak, ám a mindennapi élet ennek kicsit ellentmond - igaz, jóval délebbre a veszélyeztetett területektől. Az Index engem is megkérdezett, ám a valószínűsíthetően unalmas és tényeket nélkülöző nyilatkozatom mégsem jelent meg. De ha egyszer Frankfurt környékén nem történik semmi olyan, ami Mosonmagyaróvár egy–egy erősebb estéjén ne lenne megszokott? Csak fújt a szél. Van egy jó hírünk: a sajtó– és véleményszabadság rendíthetetlen harcosaként az Alternatíva nem hallgatja el ezt sem!

  • Index: hahó, Németországban vagy?
  • me: persze
  • Index: akkor mesélj az Indexnek, h milyen kint a hangulat! mindenki a meleg szobában ül, bedeszkázott ablakkal, imádkoztok és a tévéhíreken izgultok és dögölj meg xavér feliratot spréztek a falakra?
  • me: miért? van valami cucc itt? :D
  • Index: ok :D 
  • me: jaaaa, a vihar! a vihar. most jöttem meg 5 perce Frankfurtból
  • »Bukovics Martin, Németországban élő újságíró« így kérném majd
    a vonaton mindenki azt beszélte h siet haza a vihar miatt. én nem siettem haza, hanem borkóstolóra mentem, ahol meglepően kevesen voltak, a borbolttól körülbelül 1,5 km-re lakom, gyalog jöttem haza, és bár az ittenihez képest valóban szokatlan szél volt, de szerintem aki már volt Mosonmagyaróváron, az erre csak megvonja a vállát. én ugye a frankfurti agglomerációban, vagyis a Rajna–Majna–vidéken élek, ez az egész Xavér–zóna alsó része. az élet a szokott kerékvágásban halad, a Deutsche Bahn meg szerintem örül, mert végre van mire fogni a késéseket. ahogy olvasom, az Északi–tengernél van a para, Sylt szigetén 185 km/h-s orkán ment végig. szép sziget.
  • Index: kielégítő válasz, köszönjük
  • me: remélem lehozod a nyilatkozatomat!!!
  • Index: hát lehetne benne egy kicsit több akció, legalább egy elütött mókus vagy valami
  • me: kiszínezhetem! hát nézd. a villamosközlekedés rendben, a vonatok járnak, késni amúgy is szoktak. sajnos itt nem járnak szoknyában a lányok, így semmi pozitív nincs benne, többre meg nem képes ez a szél itt. viszont végre leveri a szőlőtőkékről azokat a leveleket, amik még nem hullottak le maguktól! szőlőlevélholokauszt.
  • Index: alakul ez :D
  • me: nagyon szép szőke lány volt a villamoson! de sajnos nincs róla fotóm:((
  • Index: :((

Ez tehát Xavér igaz története a Rajna-Majna-vidéken.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. december 06. 09:32
index,444,nol,töröltem a fenekemet,heeehhh,azért egy két ember tisztességesen dolgozik
GV0917
2013. december 06. 09:24
Szomorú! Már a liberális sajtó sem a régi! Hiszen itt volt a nagy lehetőség! Akkor is van valami, mikor nincs semmi!Akkor a SEMMIT kell feltupírozni!Pl: ".. a.Fidesz szóvivője ma nem nyilatkozott semmiről... de nyilatkozatában utalt a Horthy korszak birtokpolitikájára, ami ellen ma is heves harcokat folytat Ángyán prof. az ángyával és a sógorával együtt!.." Az MSZP sem tesz ellene semmi konkrét lépést. Csak Gőgös képviselő úr a büféből jövet böffent egy gőgöset! TÖZSO pedig kéz,- és lábkarikával a Pártház társalgója , a büfé és WC környékén járja be a Pártházat- mint Marx KÍSÉRTETE hajdan Európát! Rajkin szerint,ez a tél sem igazi! "Ván, ván válámi, dé nem áz igázi!
Zokni
2013. december 06. 09:12
Ön megírta. És. Akkor most ezt elolvastam. Ennyivel előbbre vagyunk. Legközelebb arról írjon, hogy volt-e vécépapír a borozó klotyójában. És milyen. Azt is el fogom olvasni.
Necoure Yamakee
2013. december 06. 09:01
Halal, halal, halal! Nade, legyen itt valami igazan utos hir a tolerancia nyugati tipusu orok harcarol: http://www.ma.hu/webbulvar.hu/194897/Kitiltottak_a_versenyrol_mert_ugy_nez_ki_mint_Jezus?place=srss
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!