Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Fél pár virsli a szemétben

2013. november 19. 15:30

Ma reggel zörejt hallottam a konténer felől, és egy zömök férfi kotorászott a szemétben. A fővárosi politikusok nem így festették le a kukázót. Agresszívabbnak, piszkosabbnak, büdösebbnek, részegebbnek tüntették föl.

2013. november 19. 15:30
Zöldi László
Médianapló

„Reggelizés közben azon tűnődtem, hogy néhány napja dokumentációt készítettem az egyik szerkesztőség számára, és a fővárost vezető politikusok mintha nem így festették volna le a kukázót. Agresszívabbnak, piszkosabbnak, büdösebbnek, részegebbnek tüntették föl  és büntetendőbbnek. A számítógép képernyőjén újra átolvastam az idézet-összeállítást, amelyet az immár két évtizedes rutin gépiességével szedtem össze a nyomtatott, elektronikus és digitális sajtóból. Utólag fedeztem föl benne valami furcsát.

A jobboldali döntéshozók, akik a múlt hét második felében rendeletileg tiltották ki a hajléktalanokat az aluljárókból és a magamfajta polgárok meg a fővárosba látogató külföldiek látószögéből, a »közterületeken életvitelszerűen« alvókról nyilatkozván egyszer sem használták az ember kifejezést, és nem használtak emberi szót.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. november 24. 12:18
Fél pár virsli a szemétben,bajnai álruhába a kuka mélyére rakta. Bajnai szoci választók számára már a kormányzása alatt életvitelt készíti elő, kuka lesz az éléskamra ,az se mindenki számára , a szoci imádók tudják hol keressék a napi betevőt.
Behemót
2013. november 23. 22:07
Mi már régóta így teszünk... Időnkbe belefér, és az udvariasság nagyon fontos. Nem is szoktam kibaszni a kukába, hanem felakasztom.
magnamater
2013. november 23. 18:57
Valami Dél Amerikáról szóló könyvben olvastam hogy a kukába kidobott élelmet mindég csinosan becsomagolják,mert tudják, valakik azt meg fogják enni.
Messire
2013. november 23. 13:43
Láttak, hisz ők csinálták őket. Ez pont olyan, mint a saját maguk által felakasztott Rajk és Nagy Imre, akinek sirjánál aztán nem átallanak jajveszékelni és terelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!