Kaki, Zuglóban

2013. november 22. 17:16

A klotyó csak szimbolikus. Intelligencia-hányadost nem jelent. Papcsák nem attól jó (rossz) polgármester, hogy szakszerűen használja az angolvécét.

2013. november 22. 17:16
Veress Jenő
Népszava

Magyarországon tilos szabadban pisilni, kakilni, máshol meg nem lehet, ezért a nyomorultak vesszenek, ahogyan tudnak. Ha valaki ebben útmutatást adhat, az maga a zuglói Papcsák polgármester, aki egész kerületét mentesítette a hajléktalanoktól. A fedél nélküliek tehát - miképp Rejtő Senki Alfonza - csak a legmélyebb titokban élhetnek a Földön, hiszen annak minden országából ki vannak tiltva.

Szinte csak tréfából kérdezem: bejuthat-e a képviselő-testületbe egy hajléktalan? És, ha igen, tesz-e valaki valamit az érdekében? Érdekükben, az emberség érdekében. Persze, hogy nem. Zuglóban a legtöbb civil pénz a helyi médiára megy - látom. Hajléktalan-üldözés céljaira főként. És polgármesteri fürdőszobára, mert oda kell...

A klotyó csak szimbolikus. Intelligencia-hányadost nem jelent. Papcsák nem attól jó (rossz) polgármester, hogy szakszerűen használja az angolvécét - a milliós beruházás után.

Bár az sem baj, ha valaki elárulja neki: kaki után le kell húzni... Különben bűzölög, mint Zugló mindig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. november 23. 08:26
kakis a pofid meg a népszara
silvester
2013. november 23. 06:13
Lehet ,hogy helyesebben tenne,ha szadat -no nem agolkent-hasznalna a szobahozott celra.Bizony te megerdemelned.Hitvany ujsag?hitvany ujsagirokkal?!Ez n.szava.
Peter8811
2013. november 22. 21:17
Kaki a Népszarában.
Rike
2013. november 22. 20:18
Ez csak egy box zsák. Azért rakták be, hogy lefárasszanak benneteket, hogy ne a lényeges dolgokkal _hát Zuglóban lenne- foglalkozzatok, Gumicsont. Rágjátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!