Az elme háborodásáról

2013. november 25. 19:36

Valaki még tesz egy utalást arra, hogy talán kicsi a faszom, Sebestyén Balázs pedig azt tanácsolja, inkább menjek haza maszturbálni.

2013. november 25. 19:36
Teczár Szilárd
Magyar Narancs

„A ma reggeli Morning Show-ban a következő szavak hagyták el Balázs száját: »nem az van, hogy Szilárd a pasikra gerjed?«. Majd hozzáfűzte, hogy »csak kérdezem, nem állítom«, egyetlen brilliáns félmondattal téve tanúbizonyságot médiajogi rutinjáról és gerincének végtelen hajlékonyságáról.

A műsorvezető egyébként azzal kezdte, hogy elmeháborodottnak nevezett, elhangzott még, hogy »megnéztem, és a képe alapján mindent értek, nem is kellett tovább gondolkodnom« (LOL), »csajozni nem hiszem, hogy jár, esetleg lement meginni egy Fantát«, és így tovább, ezen magasságokban. Valaki még tesz egy utalást arra, hogy talán kicsi a faszom, Balázs pedig azt tanácsolja, inkább menjek haza maszturbálni. (...)

Jegyezzük meg a nevüket: Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc. Ha egy cseppnyi emberség vagy szakmai tisztesség van bennük, bocsánatot kérnek. Nem tőlem, hanem azoktól, akiknek identitását nevetség tárgyává tették, szitokszóként alkalmazták. Aztán mindenki mehet fantázni meg maszturbálni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2014. január 07. 20:16
"Ki a dákót a Blikk cimoldalára" Nagyobb összegben lett volna érdemes lefogadni, hogy a kiemelést illetően erre harapnak a bugrisok.
balbako_
2014. január 07. 13:22
Ha jól értem, a buzeráns nem szereti, ha más is tudja, hogy buzeráns. De ő fellép azért, hogy közterületen lehessen az. Boldog ország ahol ez gond.
atila68
2013. december 28. 10:27
Ez nem az a ratyi, aki pénisz helyett belépővel szopat?
Nannyó
2013. december 23. 00:52
Emlékeim szerint a diszkókba már ezelőtt negyven évvel is ingyen mehettek be a lányok. Ez így is marad. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!