​Kumin Ferenc Tumblr-ügyi helyettes államtitkár nagy Cink-olvasó

2013. november 21. 13:04

Annyira, hogy most úgy érzi magát, mintha a helyemben lenne. Erről posztolt ma, a Radnóti-szobor körüli sajtóhisztiről írva.

2013. november 21. 13:04
Szily László
Szily László
Cink

Talán pólóra is nyomtatom Ferenc Kumin mondatát. Az angolul blogoló kormánykommunikátor nem arra gondolt, hogy e pillanatban ő is egy elég büdös szájú szálkásszőrű törpetacskót tart az ölében, hanem hogy ő is úgy érezte, hogy a magyar sajtó egy része hisztisen, torzítva számolt be a győr-abdai emlékmű autós kidöntéséről.

Bezártam akkor a boltot, sziasztok, mentem valami minisztériumi háttérintézménybe »dolgozni«, remélem legközelebb maximum egy malibiu konferenciáról szóló hírben jelentik meg a nevem a magyar sajtóban!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tündér_Lala
2013. november 22. 07:42
Ismered azt a szót, hogy "bocsánat" ? Hőbörgés helyett.
narmer
2013. november 22. 00:25
Ez a kis hülye, tényleg egy kis hülye.Vajon kinek az intenciói alapján közölte a Spiegel, hogy náci bűnözök szétrombolták Radnóti zsidó költő szobrát, mert zsidó volt.-Na Szilikém ezt ki közölte a Spiegellel ilyen tényszerűen, csak nem te meg a haverjaid?
grad
2013. november 21. 23:13
Ebben az országban elképesztő ostoba seggfej újságírók vannak, az látszik. Ott volt a bajai videó. Amikor megnéztem, már akko látszódott, hogy egy rejtett kamerás felvétel az nem ilyen. Ehhez nem kellett sok ész. Aztán itt volt ez a szobordöntés. Mi volt olvasható? Hogy a helyszínen ott volt az a kocsi rendszámostul, csak a sofőr sehol. Mekkora ész kell ahhoz, hogy vki rájöjjön, hogy ha inkognítóban le akarok dönteni egy szobrot, akkor nem hagyom a helyszínen a kocsimat, aminek a rendszáma alapján a kiérkező rendőr már tudja is, hogy kié. Annak meg elég kicsi a valószínűsége, hogy csak azért lopok egy kocsit, mert Radnóti-szobrot akarok döntögetni. Szóval ez egy hülye ballib újságírónak sem tűnt fel? Betegek vagytok, gyerekek, mind! Az érzelem visz benneteket az agyatok helyett!
várúr
2013. november 21. 21:38
A "büdös szájú szálkás törpetacskó" te vagy Laci. Ennyit rólad és agymenésedről. Került a jobb kocsmákat, mert kicsapnak, mint szovjet katona a taknyát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!