Lelőttek egy UFO-t! Hihetetlen felvétel!

2013. november 30. 16:56

Egy biztos sok mindent az emberiség történelméből (pl.: piaramisokkal kapcsolatban, közép- és délamerikai építményekkel, kínai éptményekkel, stb.) kérdésekre nem lehet választ kapni ha pusztán az akkori korok technikai lehetőségeiből indulunk ki.

2013. november 30. 16:56
Széles Gábor
Facebook

Szerintem matematikailag meg valószínűség számítási alapon is kizárható, hogy egy végtelen mennyiségű galakszist tartalmazó rendszerben pusztán csak véges számú Földhöz hasonló életkörülmények ne alakulhattak volna ki. Azon belül pedig pusztán csak egyetlen egy helyen a Földön annak meg szinte nulla a valószínűsége.Ráadásul ennek a vitának semmi köze nincs az Istenben való hithez.Talán pár száz éven belül ezt ugyan úgy tisztázni lehet majd mint azt, hogy »nem a nap forog a Föld körül«, amivel még nem dőlt össze az Istenben való hit kérdése.Ami meg a fotókat, videókat illeti, ezekből mennyi a valós meg a hamisítás?Ez is csak hosszabb távon fog kiderülni.Biztos, hogy a hamisításra is egy iparág épült rá és még erőteljesebben is fog, ahogy sok mindenre ez már eddig is megtörtént más területein az életnek illetve a múltunknak.Egy biztos sok mindent az emberiség történelméből/pl.: piaramisokkal kapcsolatban, közép- és délamerikai építményekkel, kínai éptményekkel, stb./ kérdésekre nem lehet választ kapni ha pusztán az akkori korok technikai lehetőségeiből indulunk ki.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 441 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2013. december 01. 15:02
Hogy áll az energiacella (vagy mi a szösz) ügye?
Zernebock
2013. december 01. 14:43
Széles robot, nem ember. Biztos helyről tudom. Eredetileg ő volt Jabba, a Hutt, de mivel az elpusztult, a maradványaiból adamant-pulzárfénnyel egy titánium vázra applikálták a fejet, az egyetlent, ami Jabbából megmaradt. Ez lett Széles.
tatka46
2013. december 01. 14:15
Széles megbolondult? Komoly üzletember nem ugrik mindenféle hírre.
kuwiq
2013. december 01. 10:45
Azért a statisztikai megközelítésekkel óvatosabban bánnék. A Föld keringésében, a tengely majdnem állandóságában a döntő szerepet a Hold játssza, nélküle nem igazán lenne élet a Földön. Az, hogy a Földnek ekkoa tömegű holdja van ilyen pályán, meghatározó az élet fejlődésének szempontjából. Nem beszélve a mágneses mezőt fenntartó olvadt vasmagról, ami nélkül szintén nem volna élet a Földön, a napsugárzás szétbombázná az élő szervezeteket. Ez azért erősen szűkíti a lehetőségek körét, mégha azok végtelennek is tűnnek. A végtelen számú galaxisból is csak a lehetőleg inkább a galaxis szélén lehet élő bolygó, belül a gravitációs hullámzás és a sugárzás mindent tönkretesz. A távolságokról nem is beszélve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!