Celebek árúlása!

2013. november 30. 14:18

Egymás után jelennek meg interjúk és könyvek a celebvilág elmúlt tíz-tizenöt évéről visszaemlékezések formájában. Ez kellett még csak a balliberális politikai erőknek a választások közeledtével!

2013. november 30. 14:18
Széles Gábor
Facebook

Celebek árúlása!

Egymás után jelennek meg interjúk és könyvek a celebvilág elmúlt tíz-tizenöt évéről vissza emlékezések formájában.A balliberális média által, főleg a két nagy kereskedelmi csatorna valamint a hozzá kapcsolódó heti és havilapok/Sanoma és társai/ által gondosan felépített celebvilág összedőlni látszik.Gyakorlailag már csak egymás lejáratásából egymás szennyeseinek kiteregetéséből próbálnak a víz felszíne feleltt maradni.Na puff!Ez kellett még csak a balliberális politikai erőknek a választások közeledtével!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsány Viktor
2013. november 30. 16:31
Hogy áll az energiacella, Gábor?
perszekutor
2013. november 30. 16:08
berecskereki gyere elő és basz. a k.r.a a.yádat!!!
perszekutor
2013. november 30. 16:04
SSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS GGGGGGGGGGGGGGGGÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBBBBBBBBBBBBBBBOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRR
szalámis hegedű
2013. november 30. 15:51
Gabikám! Olyan szar a helyesírásod, még a végén köztársasági elnök leszel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!