Nem kell a nácikat szaporítani, akad így is elég

2013. november 18. 13:31

Több higgadtság ránk férne, és a nácikkal szembeni küzdelemben is ez volna a célszerű.

2013. november 18. 13:31
Publicistának Tűnő Névtelen Törpesakál
hvg.hu

„Mindezt azért mondom, mert tegnap egy autó kidöntötte Radnóti szobrát Győrben az Abda felé vezető úton. A kocsit valószínűleg megtalálták, és vélhetően így nemsokára az elkövetőket is meg fogják. A motiváció hamarosan kiderül, addig érdemes lenne várni, és nem egyből antiszemita akciót föltételezni a háttérben, mint ahogy több orgánumnak ez már sikerült.

Továbbá. Tegnap egy kézilabdameccsen kifeszítettek egy »Veled vagyunk Csatáry Laci« molinót, mire az ellentábor szurkolói kedélyes »sieg heil«-ezéssel és karlendítéssel feleltek. Ez utóbbi gesztus nehezen félreérthető, untig elég erre reagálni, ám a Népszava tudósítója (és nyomában sokan) már a föliratról is a nemrég meghalt háborús bűnösre asszociált.

Ezzel viszont valami nem stimmel. Mi ez a barátságos tegeződés a 99 éves korában elhunyt gazemberrel? És mi ez a »veled vagyunk«? Meg akarnak halni ők is?

Sikerült elérni a klubot, és rajtuk keresztül a szurkolókat is, akik viszont váltig állítják, hogy egy lecsúszóban lévő társuknak akartak üzenni, és a volt kassai rémtevő eszükbe sem jutott. A történet hihető, de semmivel sem hihetetlenebb, mint a Népszava verziója.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messire
2013. november 18. 16:59
A hávégé még él?
GV0917
2013. november 18. 16:59
Csevejpatakhy Hunor megnősül. Ahogy az szokott lenni, a nászéjszakát megelőzően itt is, ott is egy-egy ledobott ruhadarab. Az ifjú férj azonban előbb odamegy a bugyihoz és tüzetesen vizsgálgatja a -valami folytán szélesebb piros fehér csíkos ruhadarabot .Mit csinálsz drágám?- kérdi a párja. Halkabban, hátha találok valami nácikra utaló nyomot!
nyugalmazott tanár
2013. november 18. 16:55
"Nem kell a nácikat szaporítani, akad így is elég" Itt van mindjárt az Izraelbe visszahívott Szabó Albert, a budai Várnegyedben masírozó náci vezér. Ennyit tudni kell a magyarországi "nácik" hovatartozásáról.
OberEnnsinnen
2013. november 18. 16:48
1. Tisztázzuk, hazugságból ne induljunk ki. Nemzetiszocialista Német Munkáspárt (NSDAP): no ők, a "nácik". 2. "Az esetet tökéletesen fogalmazta meg címadásában az Index: Radnótit és önmagukat égették a buta nácik." 3. Nem lennék meglepve, ha a tetteseket sohasem találnák meg, ugyanúgy, mint a Kádár-sírrablókat sem. Merthogy mindkét - s sok más, hasonló - esetben az elkövetők egészen más oldalról jöttek, mint amit a cikk sejtet. Pontosabban: a cikk által nácinak nevezettekkel szemben állók ők. Provokátorok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!