A jövőt nem láthatod

2013. november 11. 14:02

Sejtheted, de nem tudhatod. Csak akkor lehetsz biztos pl. a jövő éved történéseiben, ha két év múlva visszatekintesz rá.

2013. november 11. 14:02
Oravecz Coelho
Facebook

A jövőt nem láthatod. Sejtheted, de nem tudhatod. Csak akkor lehetsz biztos pl. a jövő éved történéseiben, ha két év múlva visszatekintesz rá. Aki a Jelenben él, az egy lengyel kis falucskának a lakosa a Sarcze és a Jelen tó között, északon. Ami elmúlt, soha nem jön vissza már, kivéve a tegnapi ebéd. A jövőjét maga választhatja meg az ember, de a múltat ki nem tépheti szívéből, aki pedig jelen van, az nem hiányzik. Akik azt mondják látják a jövőd, azok a jövendőmondók. Vagy az időutazás alapvető szabályait felrúgó időutazók. Vagy egy Time Lord. A jövendőmondók valójában egy dolgot tudnak megjósolni. A rájuk általad pazarolt pénz összegét. Ez az igazi pénzbevonzó „mágia”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizesnyolcas
2013. november 11. 14:33
A Nők Lapja heti horoszkópja, meg azért ciki, mert ha az asszony azt olvassa benne, hogy az oroszlánnak pénz fogja ütni a markát, akkor azzal a hét végéig el kell számolnom.
vizesnyolcas
2013. november 11. 14:28
A szomszédba egy jósnő költözött. Hihetetlen forgalmat bonyolít. Van olyan nap, hogy három műszakban nyomja. De nem ám falusi öregasszonyok járnak hozzá, hanem inkább menedzserek luxuskategórájú kocsikkal. Sokszor hozzám csöngetnek be. Eddig továbbküldtem őket, de már fontolgatom, hogy nem kellene elszalasztanom a jelentkező kuncsaftokat. - Megkérdezem, hogy jártak-e már a jósnőnél, ha nem, akkor bekísérem őket a gyesen otthon lévő lányomhoz.
StG
2013. november 11. 14:14
Mennyire igaz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!