A bajaiak pénzt látnak

2013. november 29. 07:45

Ezek az emberek nem mondanak igazat. Ezt még azok is így gondolják, akik felhasználják őket, azok meg végképp, akik rávették őket a csalásra.

2013. november 29. 07:45
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„A rendőrség, a kezdeti sietős tájékozató után, mély hallgatásba burkolózott, lassacskán egy hónapja nem képes megoldani, ezt a nem túl bonyolult ügyet. Pedig, innen nézve, a dolog végtelenül egyszerűnek tűnik, még akkor is, ha a hazugságvizsgáló eredménye nem perdöntő. Mindenesetre a mozihősök, a lassú ügyintézés, vagy egyéb biztatások hatására, most úgy döntöttek, hogy kártérítést kérnek az MSZP-től, meg a hvg.hu-tól, mondván: az oktatófilm (haha…) levetítése óta nem kapnak munkát, kiközösítették őket.

Gondolhatnám az ötletet pofátlannak is, de inkább logikusnak nevezném; ha eddig nem égtek bele a szerepükbe, akkor itt még egy-két bőr lehúzhatónak látszik – hogy teljes legyen a bajai, amúgy jelentéktelen, de mégis emlékezetes választás. Kőrös Gusztáv, a médiasztárrá lett mellékszereplő persze ügyesen keveri a kártyákat: mint olvashattuk, már szóvivője útján üzen a sajtónak: kérdésenként nyolcvanezret kér a nyilatkozataiért. De azért én most föltennék egy ingyenkérdést: meddig csinálhatja?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toledo
2013. november 29. 19:35
Nagyon ügyesek ezek az etnikumi figurák.Eltanulták a kiválasztottaktól,hogy a saját bajukból miként lehet pénzt csinálni.Az meg külön öröm számomra, hogy a kegyeiket folyton kereső,azért a Viktorékkal ádázul vetélkedő MSZP-t perelik.Jelenleg a cigány voksokért folyó versenyben a Likud testvér Orbánia jobban áll.De végül az gyűjti be őket aki többet hajlandó áldozni értük.Igy szép az élet! A szavazatok eladók!Éljen a demokrácia! Igy jő el a magyar felvirágzás!Hajrá Magyarország!
Wendriner
2013. november 29. 13:16
Ezek az emberek nem mondanak igazat.Péter , ti se!
Berecskereki
2013. november 29. 10:30
Akkor most a Népszava is fizetni akar?
kaktuszvirág
2013. november 29. 10:29
Szoptok Péter,szoptok!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!