Újabb kiszivárgott CBA-levél: felhívás a karácsonyi időszakra

2013. november 13. 13:54

Ezt az újabb magánjellegű felhívásunkat azért tesszük közzé, mert a helyzet fokozódik, ezentúl még inkább ki kell állnunk nemzetünk Kormánya és MINISZTERELNÖKE mellett.

2013. november 13. 13:54
Gomperz Tamás
hvg.hu

Ezt az újabb magánjellegű felhívásunkat azért tesszük közzé, mert a helyzet fokozódik, ezentúl még inkább ki kell állnunk nemzetünk Kormánya és MINISZTERELNÖKE (miért javasol ez a tetves Word állandóan kisbetűt, érthetetlen, szerencsére ilyen külföldi szart mi nem árulunk) mellett, akit a posztkommunista liberális gazemberek szünet nélkül támadnak. Most megmutatjuk ezeknek a személyikultuszos kommunistáknak, hogy igazi Magyar emberek vagyunk.

Arra kérjük a Tisztelt Boltvezetőket, hogy minden üzlethelyiségben függesszék ki a MiniSZTERELnök ÚR portréját jó látható helyen, lehetőleg a bejárattal szemben, hogy minden kedves vásárlónak Erőt adjon szelíd és okos tekintete. A fotókat a hozzátartozó Nemzeti színű szalaggal Kerényi Úrnál lehet megrendelni. Mivel hamarosan kezdődik az áldott Karácsony ünnepi időszaka, nyugodtan illesszenek kis angyalkákat a kép köré, mintha éppen hoznák ŐT az égiektől ajándékba nekünk, aminek az ellenkezőjét csak azok terjesztik, akik lépten-nyomon elárulják a hazájukat, hogy magunkat idézzük. Azt is javasoljuk, hogy a megszokott, nemzetietlen dalok helyett, a Listen to your heart kezdetű, közkedvelt karácsonyi éneket válasszák háttérzenének a következő két hónapban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székely
2013. november 13. 16:58
A pávatáncos fényképe alá köpőcsészét is helyezzenek.
Mandiner Troll
2013. november 13. 16:18
Ezek a kriplik úgy tálalják, mintha újabb kiszivárgott CIA-levél lenne.
ormányos csillós
2013. november 13. 15:51
Bár böszmének is volt egy óriásplakátja a Bp-en az M3 mellett a toronyháznál, szerintem Mao Ce Tung megirigyelte volna.
imres
2013. november 13. 15:42
Ez még a bajai álvideó folyománya. Déri Balázs utolsó akciója. A videóval együtt adta át a hamisított levelet. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!