Némák maradtak a megélhetési jogvédők

2013. november 14. 16:25

A Fidelitas felszólítja az Amnesty Internationalt, a TASZ-t, a Helsinki Bizottságot, és az összes megjegyezhetetlen nevű jogvédő szervezetet, hogy vizsgálják ki a Jászapátiban történteket.

2013. november 14. 16:25
Fidelitas
Fidelitas.hu

Kéri László Jászapátiban, Szekeres Imre lakossági fórumán elfogadhatatlan, nőgyalázó jelzőkkel illette Selmeczi Gabriellát, a Fidesz szóvivőjét. Sajnálatos tény, hogy az elhangzottakra Szekeres Imre csak vigyorgással reagált, és a más esetekben hiperaktív megélhetési jogvédők szintén némák maradtak a felháborító kijelentések után.

A Fidelitas felszólítja az Amnesty Internationalt, a TASZ-t, a Helsinki Bizottságot, és az összes megjegyezhetetlen nevű jogvédő szervezetet, hogy vizsgálják ki a Jászapátiban történteket. Egyúttal bátor cselekvésre szólítjuk Vadai Ágnes harcos nőjogi aktivistát, Szekeres Imre egykori államtitkárát is. Szólítsa fel volt főnökét a bocsánatkérésre, emellett a további parlamenti ripacskodások helyett kezdeményezze a baloldali pártoknál Kéri László bojkottálását.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. november 15. 08:53
Az asszonyverők: Demszky Gábor, Kékesi Tibor, Magda Sándor, Wekler Ferenc, Szelier András, Földi Gyula néhányan a baloldal asszonyverői közül, és akikkel a szemben a baloldal és a balos sajtó nem látta szükségességét az elhatárolódásnak.Vadai mélyen hallgatott.
vigyor
2013. november 15. 07:23
Na jó, ez azért túlzás. Kéry bunkó volt, nem kicsit...a hallgatóságnak tetszett és az őt meghívó Szekeres is rém elégedett volt, de azért az, amit mondott nem nőgyalázó volt, csak és egyszerűen tahóság. Nem gondolom, hogy Selmeczi ezt ne tudná ha akarná egy fricskával visszautasítani.
csuka
2013. november 15. 07:22
A TASZ felszólítja a FIDESZ-t vizsgálja ki a NAV korrupciót!
BőröndÖdön
2013. november 15. 06:44
Annyira bájos,ahogyan az ifjúkommunisták erősködnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!