Erő az öröm által

2013. november 22. 17:30

A kormány hamarosan lehetővé teszi, hogy a munkáltató sportrendezvényekre szóló jegyekkel (köztük labdarúgó-mérkőzésekre szóló meccsjegyekkel) egészítse ki a dolgozói cafetéria keretet.

2013. november 22. 17:30
Buják Attila
Amerikai Népszava

A sport (főleg a miniszterelnök urunk által oly annyira kedvelt labdarúgás), mint a dolgozó nép kulturális épülésének záloga, új gondolat. Valóban sorvasztó élmény lehet egy Paks-Pécs meccs, ötszáz néző előtt, a dermesztő némaság, az időnként felharsanó sípszó, a hideg reflektorfény a ködön át. De az atomipar dolgozója, vagy a debreceni TEVA szakmunkása ezentúl, a cafetéria rendszer jegyében, kulturális, szórakoztatóipari plusz juttatásként tekintheti meg az OTP Bank Liga színvonalas találkozóit, miközben a munkáltató, járulékos haszonként, kedvezményesen adózó összeggel támogatja a professzionális sportvállalkozásokat, melyek ezt az összeget utánpótlás-nevelésbe, vagy újabb, bosnyák, albán, montenegrói légiósok vásárlására fordítják.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székely
2013. november 23. 08:14
A gazember CBA-s vezető Lázár testvérek körlevélhez mellékelve küldik majd a stadionbelépőket. A CBA-t bojkottálni tisztességes embernek kötelesség.
kjkj945
2013. november 23. 07:31
amcsinépsara bujá(l)k(odo) nyílvános házbeli ingysenes bérletet szeretne.
tóth mária
2013. november 23. 06:17
Sándor! félreértettél! nem akartalak visszafogni, csak azt láttam, hogy nagyon nekilendültél! erre írtam, hogy EZEKKEL kár vitatkozni, úgy sem adnak neked igazat! ennyi.kármennyi példát hozhatsz fel, nem akarják megérteni, csak a fröcsögésük megy.
Peter8811
2013. november 22. 22:06
Attis bácsi a talmud azt mondja erről, hogy nem lehet a gojoknak a cafetériában meccsjegy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!