Nem nekünk kell elmenni!

2013. november 15. 16:31

Egyszerűen olyan mértékű félelem uralkodott el a magyar társadalmon, az elmúlt három év eseményeinek köszönhetően, amire a legsötétebb diktatúrákban van csak példa.

2013. november 15. 16:31
Bősz Anett
Bősz Anett blogja

Elgondolkodtatott azonban, hogy vajon hány Fidesz-közeli cég dolgozói kaphattak még arra utalást a munkahelyükön – akárcsak szóban -, hogy a Békemenetre elmenniük ajánlatos? Vajon hányan voltak még a Hősök terén, akik egyáltalán nem mentek volna el, ha nem féltették volna a munkahelyüket, melyet azért kell félteniük, mert nem szimpatizálnak az Orbán-kormánnyal?

Egyszerűen olyan mértékű félelem uralkodott el a magyar társadalmon, az elmúlt három év eseményeinek köszönhetően, amire a legsötétebb diktatúrákban van csak példa. Legszörnyűbb, hogy már a kereskedelmi média dolgozói is megszokták az öncenzúrát, van olyan anyag, amely már fel sem merülhet egy magazinműsorban, mert politikai vonatkozása lehet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 328 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rabonban
2013. november 16. 11:17
Úgy látszik, megint hazaérkezett egy külföldi ösztöndíjas, hogy megmondja nekünk a nagy tutit. Ha félni akarsz, anyuskám, ne csapd le az olvasólámpát éjjel, és szorítsd jobban magadhoz a plüssmacit, mert a jelek szerint még nem nőttél fel.A saját magad által gyártott démonoktól félsz, megártott a Halloween...
mustarharmas
2013. november 16. 09:46
Gondolom, ez az aktuális rékakinga az indexből és a ceun építi a világképét, a valósággal pedig még véletlenül sem találkozott.
dalnokine
2013. november 16. 09:22
talán dolgozni!!! vagy tanulni kellene és nem ilyen botorságokkal hergelni a békés, dolgozó vagy tanuló embereket. Ugye ez könnyebb és jövedelmezőbb?
IgazságosIzomViktor.
2013. november 16. 09:04
Ma nem akasztófával meg géppisztollyal végzik ki az ellenfeleket,hanem demokratikusan.Unorthodox módon!Megfojtják,ellehetetlenítik.Ez rosszabb,mert nem hal meg azonnal csak hosszú szenvedés után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!