Békekölcsön

2013. november 22. 15:34

A Liberálisok-Magyar Liberális Párt támogatja a tisztességes piaci versenyt, és hisz abban is, hogy annak része a tisztességes versenyfelügyeleti eljárás is.

2013. november 22. 15:34
Bodnár Zoltán
Liberálisok

A GVH eljárásának alap bizonyítéka az, hogy a bankok kockázatkezelésért felelős vezetői évek óta szokásos közös reggelijükön megvitatták a végtörlesztés lehetséges problémáit, s egymás véleményéről nyilván tájékoztatták saját főnökeiket is. Ha ez sérti a tisztességes versenyt, akkor a piaci szereplők közötti minden kommunkáció sérti azt. Az üzleti döntéseket, köztük a kamatdöntéseket azonban nem ezek a banki alkalmazottak hozzák a reggeli kávé mellett, azok sokkal bonyolultabb és részletesen szabályozott mechanizmus eredményeként születnek.

A GVH döntött, a bankok pedig nyilván a bíróságon keresnek jogorvoslatot, abban reménykedve, hogy ott maguk a tények nagyobb súllyal esnek majd latba.

A Liberálisok-Magyar Liberális Párt támogatja a tisztességes piaci versenyt, és hisz abban is, hogy annak része a tisztességes versenyfelügyeleti eljárás is, amelyben még csak a gyanúja sem merülhet fel annak, hogy a verseny tisztaságának őrzéséért felelős független intézmény politikai megrendelésre hoz határozatot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2013. november 22. 20:30
És mikor lesz a libsiknél fityma visszavarrás??? Mert az csalás, ha egy birkózó fityma nélkül áll a mérlegre, meccs elött!!!
atila68
2013. november 22. 18:49
"A Liberálisok-Magyar Liberális Párt támogatja a tisztességes piaci versenyt, és hisz abban is, hogy annak része a tisztességes versenyfelügyeleti eljárás is." Kedves SZDSZ! Ki kéne fizeti a milliárdos adósságotokat az adófizetők helyett!
KannibálTatárÚr
2013. november 22. 17:13
A tisztességes piaci verseny az, amikor a termelésből nem a bankok gazdagodnak, hanem a termékeket előállító vállalatok és alkalmazottaik. Ford megmondta: Az én munkásaim autón fognak járni. Pedig nagy kizsákmányoló volt.
kjkj945
2013. november 22. 16:46
""A Liberálisok-Magyar Liberális Párt támogatja a tisztességes piaci versenyt,"" Nem kellett volna az előd szadiszta libsiknek kiárulni az országot!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!