Vuduzták, késekkel szurkálták az Orbán-szobrot

2013. október 03. 09:59

Tényleg vitték ereklyeként a darabokat. Nem vicc. Vuduzták, késekkel meg mindenféle dolgokkal szurkálták. Azért bizonyos fődarabok megvannak, őrzi őket a Szolidaritás. Interjú.

2013. október 03. 09:59
Kónya Péter
Hír24

Hol áll most a műalkotás? Illetve: hol fekszik?

Biztos, hogy ezt nyilvánosságra akarjuk hozni?

Veszélyt szimatol?

Hát…

Csak nem hazavitték a demonstráció résztvevői a hungarocelltestrészeket, mint ötvenhatban Sztálin fejét meg mutatóujját a forradalmárok?

Tényleg vitték ereklyeként a darabokat. Nem vicc. Vuduzták, késekkel meg mindenféle dolgokkal szurkálták. Azért bizonyos fődarabok megvannak, őrzi őket a Szolidaritás.

Hol a fej?

A fej és a csizma maradt nálunk.

(...)

Számítottak arra, hogy jobbról-balról megvetés, elhatárolódás kíséri majd a performanszot?

Balról nem számítottam ekkorára. Bár, ami történt, illeszkedik abba a sorba, ami az elmúlt három évben történt az ellenzéki oldalon.

Mi történt az elmúlt három évben? 

Nem akarom kibontani. Mindenhonnan, mindenféle támadásnak voltunk kitéve. 

A szociktól kaptak eddig is, de most fő szövetségesük, Bajnai Gordon is finoman elhatárolódott. 

Gordon nem elhatárolódott, hanem azt mondta: nem feltétlenül az ízlése szerint való, ami történt. De egy szövetségben megférnek különféle vérmérsékletű, különféle társadalmi csoportokat képviselő emberek. 

Volt utólag belső purparlé? 

Purparlé nem volt. Levontuk a konzekvenciákat. Egyébként az akció egyes elemei az én ízlésemnek sem feleltek meg, de egy tüntetésen nem kontrollálható az összes mozzanat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kotormány
2013. október 03. 22:06
Természetes hogy a primitív bunkók szavazata is fontos Pislogónak. Csakhogy amennyit ezektől megszerzett a szobordöntéssel, annak ötszörösét veszítette el a normális baloldali választók körében.
kotormány
2013. október 03. 22:06
Természetes hogy a primitív bunkók szavazata is fontos Pislogónak. Csakhogy amennyit ezektől megszerzett a szobordöntéssel, annak ötszörösét veszítette el a normális baloldali választók körében.
ottapont
2013. október 03. 16:34
megvuduzták ennyik vagytok, sötétség délben
Krupp Skya
2013. október 03. 14:51
Kónya remélem ha megválasztunk megcsináltatod az orrműtétet, mert ilyen bibircsókos krumpli orrot nem lehet csinálni hungarocellből maximum ha beleteszik merevítésnek Kovács Laci bácsi farkát, de akkor viszont állandóan lógatni fogod az orrod!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!