Feleségverés, drogozás, most meg állatkínzás?

2013. október 08. 13:02

Az MSZP szerint elfogadhatatlan, ha valaki macskát akar főzni.

2013. október 08. 13:02
MSZP
MSZP.hu

„Valami nagy baj van a Fidesz háza táján. Politikusaik egyre másra keverednek vállalhatatlan ügyekbe. Az intézményesített lopás, a burjánzó korrupció »csak« a tisztességtelenségüket mutatja, ám egyre többször merül fel az erkölcstelenség bűne is.

Volt országgyűlési képviselő, aki feleségét és élettársát is agyba-főbe verte, volt alpolgármester, aki drogozásba keveredett. Most meg Juhász István, Apc polgármestere verte ki a biztosítékot azzal, hogy egy macskát tart a farkánál fogva egy üst fölött - mintha bele akarná tenni, meg akarná főzni.

Az asszonyverés után egy ország röhögött, miszerint egy vak komondor mindennek az oka. A drogozós videó után egy ország röhögött az alpolgármester nyilvános vizelésén, mellyel bizonyítani próbálta ártatlanságát. Juhász István most meg azt magyarázza, ő éppen kivette a levesbe belemászott macskát az üstből. Megjegyezzük: a macska egyáltalán nem vizes. Arról nem beszélve, hogy a farkánál lógatja a szerencsétlen állatot.

Az MSZP szerint elfogadhatatlan, ha valaki macskát akar főzni. Ez állatkínzás, ami mélységes erkölcsi sötétségre utal, és nemcsak a politikában, de a teljes társadalomban megvetendő.

A Fidesz politikusai kétharmados többségük tudatában egyre arrogánsabbak és agresszívabbak. Persze tudjuk: fejétől bűzlik a hal.

Orbán Viktornak ezért súlyos felelőssége van abban, ha ilyen politikusokat tud csak kinevelni pártjában.

Követeljük az ügy azonnali tisztázását!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. október 08. 20:21
Ez már a vég a mszpnél!
atila68
2013. október 08. 19:40
Vicces. Ehhez még PhotoShop sem kell annyira gagyi.
Le vörösök proletárok!
2013. október 08. 19:22
Továbbá várjuk Twain ùr beismerését a kokinkinai hamis esküvel kapcsolatban. Valaki csavarja ki Ron Weber kezéböl Mark Twain Választási hadjáratát.
MacElek
2013. október 08. 18:59
A kedves szocialisták most épp a macskákat védik? És mi lesz a csirkékkel meg a disznókkal? Az nem állatkínzás, mikor a csirkét a fazékba teszik, vagy mikor a disznót vágják? Mi a különbség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!